Bestel Brabantia pedaalemmers bij Van der Garde Warenhuis

Het Brabantia pedaalemmers assortiment bij Van der Garde Warenhuis

Wanneer je op zoek bent naar Brabantia pedaalemmers, zit je helemaal goed bij Van der Garde Warenhuis. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment met Brabantia pedaalemmers van verschillende series. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld diverse uitvoeringen van de Brabantia Bo pedaalemmer, NewIcon en de Flatback+. De afvalemmers uit deze series zijn van uitstekende kwaliteit, zoals je dat van Brabantia gewend bent. Bekijk direct het complete aanbod en kies een pedaalemmer in de gewenste maat en kleur.


Het gemak van Brabantia pedaalemmers

De pedaalemmer is in heel veel huishoudens in Nederland te vinden. Dit type afvalemmer bedien je door met de voet op het pedaal onder aan de emmer te drukken. Ideaal is dat je bij deze afvalemmer beide handen beschikbaar hebt om afval vast te houden. Heb je vuile handen? Dan hoef je ook niet bang te zijn dat de bedieningsknop vies wordt. Brabantia heeft pedaalemmers in heel veel verschillende vormen, kleuren en maten. Deze vind je ook in het ruime assortiment van Van der Garde Warenhuis. Van kleine pedaalemmers van 3 of 5 liter voor bijvoorbeeld de badkamer of wc tot grotere exemplaren van 30, 40 of wel 60 liter voor in de keuken, wij hebben mogelijkheden genoeg.


Series Brabantia prullenbakken

Wil je graag een van de Brabantia pedaalemmers kopen? Dan kun je kiezen uit verschillende series. Zo kun je bij ons terecht voor de Bo, NewIcon en Flatback+. Een Brabantia Bo is een afvalemmer die ook echt een interieurstuk is. De afvalemmers uit deze serie zijn stijlvol, duurzaam en nemen daarnaast weinig plaats in. De Brabantie NewIcon is een serie met fraai afgewerkte afvalemmers. Het pedaal is zeer licht te bedienen en de prullenbaken hebben een geurdicht deksel. Tot slot hebben we de Flatback+ serie die speciaal is ontworpen voor mensen die elk stukje keukenvloer optimaal willen benutten. Deze prullenbakken passen naadloos tegen de muur of een keukenkast door de ingebouwde scharnieren en unieke draaggreep van zacht materiaal.


Bestel direct je pedaalemmer

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende Brabantia pedaalemmers in ons assortiment? Bekijk dan hier snel ons aanbod en kies de afvalemmer die aansluit bij je wensen. Bestel je hem voor 23.00 ’s avonds, dan zorgen wij ervoor dat je hem de volgende werkdag al in huis hebt. Wil je de afvalemmers graag eens in het echt bekijken? Dat kan! Kom dan langs in ons warenhuis in Opheusden. Wij demonstreren daar graag de verschillende Brabantia pedaalemmers.

Lees meer