Brabantia Touch Bin Afvalemmers - 30 liter bij Van der Garde Warenhuis

Ben je op zoek naar Brabantia Touch Bin 30 liter prullenbakken? Dan ben je hier bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste (online) adres. Wij verkopen namelijk verschillende prullenbakken van het topmerk Brabantia, waaronder de Brabantia Touch Bin 30 liter. De Touch Bin is niet alleen zeer makkelijk in gebruik, maar ziet er ook nog prachtig uit. Bij Van der Garde Warenhuis kun je gemakkelijk de gewenste Touch Bin bestellen. Wil je de prullenbakken uitproberen in het echt? Kom dan langs bij ons grote warenhuis gevestigd in Opheusden.

 

Een Brabantia Touch Bin

De Brabantia Touch Bin is een zeer populaire prullenbak die gekenmerkt wordt door zijn bijzondere deksel. Alle Touch Bins, waaronder de Brabantia Touch Bin 30 liter, hebben een soft-touch sluiting die je eenvoudig kunt bedienen met een lichte aanraking. De prullenbakken zijn daarom heel gemakkelijk te openen. Daarnaast kun je ook binnen een handomdraai de vuilniszakken verwisselen of de prullenbak schoonmaken, mede door de uitneembare kunststof binnenemmer. Uiteraard heeft Brabantia ervoor gezorgd dat deze handige, topkwaliteit prullenbak er ook nog prachtig uitziet.

 

Kies je Touch Bin 30 liter in de gewenste kleur

Bij Van der Garde Warenhuis kun je de Brabantia Touch Bin 30 liter prullenbakken in verschillende kleuren en uitvoeringen bestellen. Wij dacht je bijvoorbeeld van de 30 liter Touch Bin in de kleur Moonlight Black, Passion Red, Metallic Mint of Daisy Yellow. Of kies voor de Platinum, Matt Steel of Matt Black, die fingerprint proof is. Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van kleur en design. Bekijk hier online de verschillende 30 liter prullenbakken of kom langs in onze winkel om de prullenbakken zelf uit te proberen.

 

Plaats direct een bestelling

Heb je al de juiste Brabantia Touch Bin 30 liter kunnen vinden in ons online assortiment? Bestel hem dan hier direct! De verzending is gratis vanaf 45,- en als je een bestelling plaatst voor 23.00 ’s avonds, zorgen wij ervoor dat je hem de volgende dag al in huis hebt. Heb je nog vragen over de prullenbakken die wij verkopen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons warenhuis in Opheusden en stel je vraag aan een van onze medewerkers. Wij laten je dan graag de verschillende mogelijkheden op het gebied van de Brabantia Touch Bin 30 liter prullenbakken zien.

Lees meer