Brabantia Touch Bin Afvalemmers - 60 liter bij Van der Garde Warenhuis

Wil je thuis gebruikmaken van de handige Brabantia Touch Bin 60 liter prullenbakken? Bestel dan de Touch Bin met de gewenste kleur en afwerking bij Van der Garde Warenhuis. De Brabantia 60 liter prullenbakken in ons assortiment zijn zeer ruim en makkelijk in gebruik door de bijzonder soft touch kliksluiting. Je kunt de Brabantia Touch Bin prullenbakken niet alleen online bestellen hier in onze webshop, maar je kunt ze ook in het echt bekijken en aanschaffen in ons ruime warenhuis in Opheusden.

 

Maak kennis met de Brabantia Touch Bin

De Touch Bin is een zeer populaire prullenbakken serie van het topmerk Brabantia. De Brabantia Touch Bin heeft zijn naam te danken aan de manier waarop je het deksel kunt openen en sluiten, namelijk door het aanraken. Deze manier is niet alleen makkelijk, maar ook hygiënisch. Zoals je gewend bent van Brabantia zijn de prullenbakken van uitstekende kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestending staal en gaan jarenlang mee. Je ontvangt daarom ook 10 jaar garantie op je nieuwe Touch Bin. Andere voordelen van de Touch Bin zijn het afneembare deksel, de beschermende bodem, stevige handgrepen en de uitneembare binnenemmer. Uiteraard zijn ook de Brabantia Touch Bin 60 liter prullenbakken voorzien van deze handigheden.

 

Kies je gewenste kleur en afwerking

Naast het gemak dat de Touch Bin biedt en de uitstekende kwaliteit, hebben de prullenbakken ook nog een prachtig strak design. De Brabantia Touch Bin 60 liter prullenbakken zijn bij Van der Garde Warenhuis verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld voor de bijzondere Platinum afvalemmer met een mooie platinum structuurlak. Andere mogelijkheden zijn de 60 liter afvalemmer in de kleur Moonlight Black en Briljant Steel met een Matt Black deksel. De 60 liter afvalemmers hebben een doorsnede van 40 cm en worden geleverd inclusief afvalzakken op maat.

 

Bestel direct je Touch Bin 60 liter prullenbak

Heb je de kleur en afwerking van de 60 liter Touch Bin gevonden die helemaal aansluit bij je wensen? Bestel hem dan direct! Wanneer je voor 23.00 ’s avonds bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Wil je de verschillende mogelijkheden eerst in het echt bekijken? Kom dan langs bij ons grote warenhuis gevestigd in Opheusden. Onze medewerkers laten je dan graag kennis maken met de verschillende Brabantia Touch Bin 60 liter prullenbakken.

Lees meer