Bestel je Hailo prullenbak bij Van der Garde Warenhuis

Bekijk hier het ruime aanbod Hailo prullenbakken van Van der Garde Warenhuis. Je vindt bij ons prullenbakken van dit merk in verschillende maten en kleuren. Zo kun je bij ons de Oko Trio Plus, Duo Plus en Uno Plus bestellen. Welk type prullenbak sluit het best aan bij jouw wensen? Voor advies kun je altijd contact met ons opnemen. Lees verder voor meer informatie over de Hailo pedaalemmers. Natuurlijk kun je ook direct een bestelling plaatsen met de gewenste pedaalemmer. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling heel snel in huis hebt.  

 

Hailo afvalemmers

Hailo is een merk dat in 1943 is opgericht en zich focust op het veiliger en makkelijker maken van het werk van doe-het-zelvers en vakprofessionals. Zij staan bekend om hun laddersystemen en traptreden, maar produceren ook prachtige afvalbakken. Zij bieden zowel inbouwafvalemmers als vrijstaande afvalscheiders. De producten zijn innovatief, veilig en van goede kwaliteit. Een van de series die Hailo heeft ontwikkeld, is de Oko serie. Deze prullenbakken maken het makkelijk om restafval, GFT-afval en karton te scheiden. De Oko serie vind je ook in het online assortiment van Van der Garde Warenhuis.

 

Kies de gewenste Hailo prullenbakken

Bij Van der Garde Warenhuis zijn de Hailo prullenbakken verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ben je op zoekt naar een compacte pedaalemmer met een enkele kunststof binnenemmer, dan is de Oko Uno Plus pedaalemmer wat voor jou. Deze prullenbak heeft een gemakkelijk uitneembare binnenemmer en ergonomisch voetpedaal. Bekijk welke kleur jou het meest aanspreekt. Zoek je een variant met twee binnenemmers? Kies dan voor de Oko Duo Plus pedaalemmer. Dit model heeft een inhoud van twee keer 9 liter. De Oko Duo Plus is ook verkrijgbaar met een inhoud van 9 en 17 liter. Tot slot kun je ook de Oko Trio Plus bij ons bestellen. Deze variant heeft drie kunststof binnenemmers met ieder een inhoud van 9 liter.

 

Jouw prullenbak bestellen

Welke van de Hailo prullenbakken is het meest praktisch in jouw huishouden? Kies het gewenste exemplaar en bestel hem direct. Verzending is gratis bij een bestelling van 49,-  of meer. Daarnaast heb jij je nieuwe prullenbak de volgende werkdag al in huis wanneer je voor 23.00 ’s avonds bestelt. Voor meer informatie kun je ook direct contact met ons opnemen. Wij vertellen dan graag meer over de verschillende Hailo prullenbakken.

Lees meer