Numatic stofzuigers kopen? Bestel bij Van der Garde Warenhuis!

Numatic stofzuigers koop je bij Van der Garde Warenhuis

Ben je op zoek naar Numatic stofzuigers? Van der Garde Warenhuis biedt een ruim assortiment met topkwaliteit stofzuigers onder andere van het bekende merk Numatic. Je kunt bij ons bijvoorbeeld de wereldberoemde Numatic Henry of Hetty bestellen. De Numatic stofzuigers staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid, innovativiteit en productiviteit. Wil je meer te weten komen over Numatic en hun stofzuigers? Lees dan verder. Natuurlijk kun je hier ook direct je Numatic Henry Compact, Hetty Compact, Henry Next, Hetty Next, Henry Eco, Henry Parquet, bijbehorende accessoires en stofzuigerzakken kopen.

 

Numatic stofzuigers door de jaren heen

Wie kent de herkenbare Numatic stofzuigers niet. In heel veel huishoudens en bedrijven in Nederland is een Henry of Hetty te vinden. Sinds 1969 produceert en ontwikkelt Numatic al stofzuigers. De eerste stofzuiger die zij produceerde werd gebruikt voor het schoonmaken van olie, kolen en gas gestookte ketels. In 1981 werd de eerste Henry gemaakt. De Henry is inmiddels uitgegroeid tot een geliefde en wereldberoemde stofzuiger. Het ontwerp is door de jaren heen enigszins veranderd, maar de verschillende modellen voldoen nog steeds aan een aantal kernwaarden. Ze zijn namelijk innovatief, duurzaam, betrouwbaar en productief.

 

Bestel je Henry of Hetty

Wil je graag een van de Numatic stofzuigers kopen? Dan heb je bij Van der Garde Warenhuis de keuze uit verschillende modellen. Wij verkopen bijvoorbeeld de Henry en Hetty Compact. Deze stofzuigers hebben alle voordelen van de grote Henry en Hetty, maar verschijnen in een kleinere verpakking. Wanneer je liever voor de grotere variant gaat, koop je de Hetty of Henry Next. Zoek je een stofzuiger met een bijzonder laag energieverbruik? Dan raden wij de Henry Eco aan. Ook vind je bij ons diverse stofzuigeraccessoires als een parketborstel en stofzuigerzakken.

 

Koop direct je Numatic stofzuiger

Bestel hier direct een van de Numatic Stofzuigers die aansluit bij je wensen. Heb je nog vragen of een bepaald model? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een stofzuiger? Kom dan langs in ons grote warenhuis in Opheusden. Onze medewerkers gaan graag met je aan de slag en informeren je verder over de verschillende Numatic stofzuigers in ons assortiment.

 

Lees meer

Veel gestelde vragen over Numatic stofzuigers

Welke soorten Numatic stofzuigers zijn er?  

Numatic stofzuigers zijn zowel verkrijgbaar voor thuis als op het werk. De serie met werkstofzuigers zijn bedoeld voor professioneel gebruik. In de thuis categorie zijn er een aantal soorten van de welbekende Henry en Hetty. Zo behoren de Henry en Hetty Next tot de meest complete stofzuigers uit het assortiment. De stofzuigers in de Compact lijn zijn 30% compacter, maar net zo krachtig en zuinig als de Next serie. De Cordless serie bevat stofzuiger waarmee je snoerloos in en rondom het huis kunt stofzuigen. Tot slot bevat de serie met Henry specials stofzuigers die voldoen aan speciale wensen. Denk aan huisdier eigenaren en het reinigen van bekleding.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een stofzuiger? 

Wanneer je een nieuwe stofzuiger wilt kopen, zijn er een aantal punten waar je op moet letten. De eigenschappen die bijvoorbeeld belangrijk zijn bij het kiezen een stofzuiger zijn het vermogen, de filter, het energielabel en de bijgeleverde mondstukken. Daarnaast spelen ook het gewicht, geluid en de bediening een rol. Maak vooraf duidelijk wat je belangrijk vindt voor een stofzuiger en noteer je wensen. Maak online gebruik van de aanwezige filters om de keuzemogelijkheden in te perken..

Welke Numatic stofzuiger moet ik nemen? 

Welke Numatic stofzuiger de juiste is voor jouw huishouden, hangt af van jouw wensen. De meest complete stofzuiger van Numatic is de Henry of Hetty Next. Ben je op zoek naar een compact model die weinig ruimte inneemt? Dan is Compact lijn een goede keuze. Wil je geen last hebben van een snoer tijdens het stofzuigen, dan raden wij de Numatic Cordless serie aan. Heb je huisdieren of je last van allergieën, dan kies je voor een van de Henry Specials.

Heb ik garantie op mijn Numatic stofzuiger? 

Op de Numatic stofzuigers krijg je 2 jaar garantie. Daarnaast krijg je 6 jaar motorgarantie. Voor meer informatie over de garantie op Numatic stofzuigers lees je de bijgesloten productinformatie. Uiteraard kun je ook contact opnemen met de verkoper.