Kralengordijnen

Geen producten gevonden...

Koop je kralengordijnen bij Van der Garde Warenhuis

Op zoek naar kralengordijnen om vliegen en ander ongedierte buiten de deur te houden? Dan ben je aan het juiste (online) adres bij Van der Garde Warenhuis. Wij verkopen verschillende soorten vliegengordijnen waaronder kralengordijnen, gordijnen met lamellen en kattenstaarten. Wil je graag een gordijn met kralen? Ga dan bijvoorbeeld voor vliegengordijn Charlotte. Bestel hem direct en ervaar zelf het gemak van dit product. Wanneer je hem voor 23.00 ’s avonds bestelt, heb je hem de volgende dag al in huis. Lees verder voor meer informatie over kralengordijnen.

 

Kralengordijnen

Je vliegengordijn moet niet alleen vliegen, muggen en ander ongedierte buiten de deur houden, maar moet ook eenvoudig in gebruik zijn. Met kralengordijnen kun je gemakkelijk naar binnen en buiten lopen. Ze zijn zowel effectief als decoratief. Het model Charlotte uit ons assortiment is bijvoorbeeld uitgevoerd met hoogwaardig soft PVC. Hierdoor heeft het vliegengordijn een lange levensduur en is hij makkelijk schoon te houden. De Charlotte is transparant en zwart van kleur en heeft een afmeting van 240x100 cm.

 

Je vliegengordijn inkorten

Ga je een kralengordijn bij ons bestellen? Meet dan vooraf de deur op waar je het vliegengordijn wilt ophangen. Je weet dan direct of het geschikt is voor je deur. Is hij wat te groot? Geen probleem, je kunt de kralengordijnen in zowel de lengte als de breedte makkelijk inkorten. Het vliegengordijn wordt standaard kant-en-klaar geleverd inclusief ophangsysteem.

 

Bestel direct je kralengordijn

Heb je interesse in een van onze kralengordijnen? Probeer hem dan thuis zelf uit door hem te bestellen in onze webshop. Zorg ervoor dat je hem voor 23.00  ’s avonds bestelt, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Heb je nog vragen over de producten? Dan kun je ons altijd bellen of mailen. Uiteraard kun je ook direct een bezoek brengen aan ons grote warenhuis in Opheusden. We laten je daar graag meer zien van onze kralengordijnen.

Lees meer