Au-Bain-Marie Pannen

Veel gestelde vragen over braadpannen

Wat is een Au-Bain-Marie pan? 

Een Au-Bain-Marie pan is een pan waarmee je producten tegen het kookpunt kunt verwarmen. Zo is het bijvoorbeeld heel geschikt voor het smelten van chocola, zonder dat het verbrand. Daarnaast kun je de temperatuur ook laten dalen.

Hoe werkt een Au-Bain-Marie pan? 

Je verwarmt water onder in de pan. Vervolgens leg je de ingrediënten in de kom erboven. De ingrediënten in de kom nemen vervolgens de temperatuur aan van het water. Dit kan zowel warm als koud zijn.

Waar kun je een au-bain-marie pan voor gebruiken? 

Een Au-Bain-Marie pan is ideaal voor het smelten van chocola of het gelijkmatig opwarmen van sauzen.

Wat is het voordeel van een Au-Bain-Marie pan? 

Het grote voordeel van een Au-Bain-Marie pan is dat je een saus of chocola kunt verwarmen, zonder dat het product verbrand of aankoekt.

Onze levertijden en verzending 

Bestel je jouw Au-Bain-Marie pan voor 23:00 bij Van der Garde Warenhuis, dan wordt hij de volgende werkdag al bezorgd. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf 89,-.