Sjoelbakken kopen bij Van der Garde Warenhuis

Ben je op zoek naar mooie sjoelbakken van goede kwaliteit? Dan ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juist (online) adres. Of dat je nu op zoek bent naar een speciale wedstrijd sjoelbak, inklapbare sjoelbak, kleine of mini sjoelbak, bij ons kun je het allemaal vinden. Ook voor accessoires als sjoelschijven kun je bij ons terecht. Naast onze webshop kun je ook altijd een bezoek brengen aan ons mooie warenhuis gevestigd in Opheusden. Heb je behoefte aan advies bij het maken van de juiste keuze? Wij staan graag voor je klaar. Lees snel verder voor meer informatie over de verschillende soorten sjoelbakken die wij verkopen.


Een Heemskerk of Schilte sjoelbak

Op het gebied van sjoelbakken zijn er verschillende merken. De bekendste merken zijn Heemskerk, Schilte en Longfield. Bij Van der Garde Warenhuis verkopen wij ook diverse merksjoelbakken. In ons assortiment vindt je bijvoorbeeld sjoelbakken van Znoet, Schilte en Heemskerk. Deze merken maken producten van echte topkwaliteit! Koop je een sjoelbak van een van deze merken, dan heb je er gegarandeerd jarenlang plezier van!


Een wedstrijd of mini sjoelbak

Wil je het sjoelen professioneel aanpakken? Dan raden wij aan om een wedstrijd sjoelbak te bestellen. Een wedstrijd sjoelbak is 2 meter lang en 41 centimeter breed. De wedstrijd sjoelbakken worden uiteraard geleverd inclusief stenen, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Ben je op zoek naar sjoelbakken die niet te veel ruimte innemen? Dan kun je het beste kiezen voor een kleine of mini sjoelbak. Dit type is een stuk kleiner van formaat en dus ook handiger om op te bergen.


Plaats direct een bestelling

Bekijk snel in onze webshop ons aanbod sjoelbakken! Heb je het juiste exemplaar gevonden? Dan kun je hem gemakkelijk en snel bestellen. Bij een bestelling van 49,- euro of meer wordt hij gratis bij je thuis bezorgd. Heb je nog vragen over onze producten? Wil je meer weten over sjoelen en de puntentelling? Of heb je behoefte aan advies? Dan nodigen we je van harte uit in ons grote warenhuis in Opheusden. De medewerkers van Van der Garde Warenhuis helpen je hier graag met het uitkiezen van de juiste sjoelbakken.

Lees meer