Heemskerk sjoelbakken bij Van De Garde Warenhuis

Wanneer je sjoelbakken zoekt, kom je al snel terecht bij producten van het merk Heemskerk. Heemskerk staat bekend om zijn wedstrijdsjoelbakken van zware kwaliteit. Deze wedstrijdsjoelbakken vindt je in het ruime assortiment van Van der Garde Warenhuis. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor verschillende sjoelbakken voor thuis. Bekijk snel het aanbod en kies het gewenste product. Bestel de Heemskerk sjoelbak voor 23:00 ’s avonds. Wij zorgen er dan voor dat je hem de volgende dag al in huis hebt!

 

Heemskerk sjoelbakken

De originele Heemskerk sjoelbakken zijn handvervaardigd en gemaakt van duurzame houtsoorten als Abura in combinatie met Meranti. De verschillende verbindingen zijn geschroefd, zodat de sjoelbakken stabiel en duurzaam zijn. Wanneer je voor een Heemkerk sjoelbak kiest, haal je dus echte topkwaliteit in huis. Naast echte wedstrijdsjoelbakken vindt je in ons assortiment ook diverse sjoelbakken die speciaal voor thuis zijn gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de sjoelbak Mini-S. Deze bak is vanwege zijn kleine formaat heel gemakkelijk op te bergen.

 

Ontdek ons aanbod

Waar wil jij je nieuwe Heemskerk sjoelbak voor gaan gebruiken? Wil je het echt professioneel aanpakken, dan kies je voor de wedstrijd sjoelbakken in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor een topmodel als de HS-30, HS-40 of de Anthurium. De HS-40 is ook verkrijgbaar in een inklapbaar model. De HS20 is het ideale model voor iedereen die op zoek is naar een sjoelbak met officiële wedstrijdafmetingen, maar met een scherpe prijs. Tot slot is de Mini-S het perfecte model voor thuis met zijn kleine afmetingen. Heb je nog topkwaliteit sjoelschrijven nodig? Kies dan voor de Heemskerk sjoelschijven. Ook voor een handige sjoeltafel kun je bij ons terecht.

 

Plaats direct een bestelling

Heb jij al de juiste sjoelbak kunnen vinden voor een fijne avond sjoelen met vrienden en familie? Of wil je het professioneel aanpakken met een wedstrijdsjoelbak van Heemskerk? Plaats dan vandaag nog een bestelling. Bij een bestelling van 49,- euro of meer wordt hij gratis bij je thuis bezorgd. Heb je nog vragen over de verschillende producten die wij aanbieden? Of heb je behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op! Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan ons mooie warenhuis in Opheusden om de verschillende Heemskerk sjoelbakken te bekijken.

Lees meer