Koop je Longfield sjoelbakken bij Van De Garde Warenhuis

Ben je op zoek naar echte Longfield sjoelbakken? Dan ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste online adres. De Longfield sjoelbakken die wij verkopen hebben het juiste wedstrijdformaat, zodat je ook thuis de competitie kunt aangaan. De bakken zijn gemaakt van duurzaam hout en zorgen voor jarenlang speelplezier. Bekijk welk product aansluit bij jouw wensen en plaats direct een bestelling. Voor 23:00 ’s avonds bestelt is de volgende werkdag al in huis. Natuurlijk kun je het complete aanbod ook in ons mooie warenhuis in Opheusden bekijken.

 

Maak kennis met de Longfield sjoelbakken

Wanneer jij je thuis regelmatig waagt aan een potje sjoelen, ben je vast wel bekend met het merk Longfield. Longfield Games maakt speelgoed en spellen die geschikt zijn voor alle leeftijden. De sjoelbakken van dit merk zijn zeer populair vanwege hun uitstekende kwaliteit en goede prijs. Het merk zorgt ervoor dat iedere sjoelbak de juiste wedstrijd maten heeft, zodat je thuis ook heel goed de strijd kunt aangaan met familie en vrienden.

 

Kies de Longfield sjoelbak die voldoet aan je wensen

In het online assortiment van Van der Garde Warenhuis vind je diverse wedstrijdsjoelbakken van Longfield. De bakken worden geleverd inclusief 30 sjoelstenen. Verder zijn de bakken gemaakt van duurzaam hout en voorzien van geschroefde verbindingen. Dit zorgt ervoor dat de bakken stabiel zijn en ook jarenlang meegaan. Ga bijvoorbeeld voor de mooie Sjoelbak Wedstrijd of kies voor het luxere model de Wedstrijd Luxe. De Wedstrijd Luxe is gemaakt van kwalitatief beukenhout en heeft een hoogwaardige afwerking.

 

Bestel direct je sjoelbak

Welke model van de Longfield sjoelbakken in het assortiment van Van der Garde Warenhuis wil jij graag proberen? Bekijk welke bak voldoet aan jouw wensen en plaats direct een bestelling. Zorg ervoor dat je voor 23:00 ’s avonds bestelt, want dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Of wil je meer weten over de specificaties? Bel of mail ons dan gerust. Natuurlijk kun je ook direct een bezoek brengen aan ons mooie warenhuis gevestigd in Opheusden. Hier laten we je graag de verschillende Longfield sjoelbakken zien.

Lees meer