Auto's en speelfiguren

Auto & speelfiguren Van Der Garde Warenhuis

Wij zijn al jarenlang verkooppunt van het mooie speelgoed merk Bruder. We hebben een enorme voorraad en keuze van Bruder artikelen tegen zeer scherpe en vaak de laagste prijzen.

Achtergrondinformatie over speelgoed van Bruder

Het speelgoed van het merk Bruder onderscheid zich van andere speelgoed merken door zijn degelijkheid zonder daardoor de details te verliezen. De lijfspreuk van Bruder is dan ook "Just like the real thing". Bruder heeft een aantal modellen series gebaseerd op bestaande vrachtwagen en tractor modellen. Prachtig voor kinderen om zich hierdoor nog beter identificeren met een bepaald merk zoals Fendt, Mercedes, Manitou, Liebherr, Scania, Claas, John Deere, Land Rover, MAN en Mini Cat.  Bruder heeft tevens de Roadmax serie opgezet voor de kleinere kinderen: extra robuuste modellen voor optimaal speelplezier. Meer informatie over de verschillende producten van Bruder kunt u vinden op de bedrijfswebsite van Bruder.

Bruder Profi serie landbouwBruder heeft een zeer breed assortiment van speelgoedtrekkers van de meest voorkomende merken in Nederland. Het merendeel van deze Bruder speelgoed modellen is tevens uit te breiden met extra accessoires zoals voorladers, dubbele lucht en aanhangers. Van der Garde Warenhuis levert de tractoren van Bruder van de volgende merken: John Deere, Fendt, Deutz, Same, Massey Ferguson, New Holland, Claas, Case, Steyr en JCB.

Bruder Profi serie grondverzetSpeciaal voor de speelgoedtrekkers en landbouwvoertuigen uit de Bruder profi-serie hebben wij een zeer groot scala aan accessoires zoals aanhangers, machines en voorladers.

Voor de echte bouwers heeft Bruder zeer mooie grondverzet voertuigen, "just like the real thing". Onder andere de merken Liebherr, CAT, Schaeff en JCB heeft Bruder zeer gedetailleerd nagebouwd voor optimaal speelplezier.

KidsGlobe farming, stallen, loodsen, schuren en accessoires

Als aanvulling op de verschillende Bruder en Siku artikelen, leveren we ook speelgoed van het KidsGlobe Farming assortiment. KidsGlobe produceert onder andere prachtige speelgoed boerderij artikelen, waaronder stallen, loodsen, schuren en andere accessoires zoals speelgoed wondmolen en silo's. De KidsGlobe artikelen zijn natuurgetrouw en zijn er voor verschillende afmetingen speelgoed. Voor Bruder speelgoed is dat de schaal 1:16, voor Siku speelgoed de schaal 1:32 en schaal 1:87. In onze winkel staan verschillende modellen opgebouwd.