Veel gestelde vragen over Blome droogmolens Premium collectie

Over Blome 

Blome staat al meer dan 40 jaar bekend om de innovatieve, hoogwaardige droogmolens die gemaakt worden in Duitsland. Het dagelijks leven thuis én buitenshuis aangenamer maken, is het doel van Blome. Bij de producten van Blome kun je hoge productkwaliteit, een aantrekkelijk ontwerp en geavanceerde productfuncties verwachten.

Welke Blome Premium droogmolens zijn er verkrijgbaar? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je terecht voor een ruim assortiment Blome droogmolens. De Blome Premium collectie bestaat uit twee Primera droogmolens, namelijk:

  • Primera Servo: is voorzien van extra veerkracht en heeft 4 ophangpunten voor kledinghangers.
  • Primera: met extra stevigheid voor maximale laadcapaciteit én traploze hoogte instelling.

Wat zijn de voordelen van Blome Premium droogmolens? 

Blome droogmolens zijn kwalitatief goede droogmolens. De Premium collectie komt standaard met beschermhoes, een garantie van 4 jaar én een draagkracht van 120kg aan was. Verder biedt de droogmolen maximale stabiliteit en is hij gemakkelijk met één hand te openen.

Waar kun je een Premium droogmolen kopen? 

Op zoek naar een prachtige Blome droogmolen? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online bij Van der Garde Warenhuis. Bij Van der Garde Warenhuis vind je alle huishoudartikelen op één plek.

Onze levertijden en verzending 

Bestel je Blome droogmolen vandaag voor 14.00 uur en ontvang je prachtige droogmolen de volgende werkdag in huis. Van der Garde Warenhuis biedt gratis verzending aan vanaf 89,-.