Bestel je kindersjoelbak bij Van der Garde Warenhuis

Met onze snelle verzending heb je jouw kindersjoelbakken super snel in huis. Wil je graag meer weten over ons aanbod? Lees dan snel verder.

 

Kindersjoelbakken voor de allerkleinsten

Sjoelen is een oudhollands spelletje dat leuk is voor jong en oud. En met onze kindersjoelbakken kunnen zelfs de allerkleinste beginnen! De kindersjoelbakken zijn kleiner van formaat, zodat het schuiven van de sjoelstenen wat gemakkelijker gaat. Ook werken sommige modellen niet met het klassieke puntensysteem, zo is het voor iedereen gemakkelijk om te spelen.

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeautje voor een verjaardag of voor de feestdagen? Dan zijn onze kindersjoelbakken zeker een aanrader!

 

Ontdek het aanbod

Naar wat voor kindersjoelbak ben jij op zoek? In het assortiment van Van der Garde Warenhuis vind je diverse modellen. Neem bijvoorbeeld de Znoet sjoelbak zwart. Dit model wordt geleverd met 12 sjoelstenen waarop drie verschillende soorten Znoet dieren zijn afgebeeld. De sjoelbak is 80 centimeter lang en is gemaakt van duurzaam FSC-hout. Door het mooie design past hij ook nog eens perfect in je interieur. Tot slot is de bak inklapbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en overal mee naartoe nemen.

 

Bestel direct

Heb je het ideale cadeautje gevonden voor je zoon, dochter, kleinkind of nichtje? Bestel het dan direct in onze webshop. Bij een bestelling van 49,- euro of meer wordt hij gratis bij je thuisbezorgd. Heb je nog vragen over onze producten? Of heb je behoefte aan advies bij het maken van een keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via +31 488 44 06 83 en [email protected]. Wij helpen je dan graag verder.

Lees meer