LEGO en Playmobil

Lego van der Garde Warenhuis

 

Wist jij dat LEGO al sinds 1932 bestaat? Een Deense meubelmaker besloot zich ook houten speelgoed te richten, en dit kreeg de naam LEGO. Na de Tweede Wereldoorlog werd kunststof speelgoed populair, wat ook gebruikt ging worden voor LEGO. De kwaliteit van dit kunststof was helaas niet zo goed als de kwaliteit die we nu kennen. De zaken gingen slecht, en toen een gehele opslagplaats met LEGO afbrandde werd besloten om volledig over te gaan op kunststof LEGO, en de kwaliteit hiervan te verbeteren.


LEGO

LEGO zorgt voor uren speelplezier. Het is speelgoed dat voor iedereen bekend is, zowel voor de oudsten als de kleinsten. Bij Van Der Garde Warenhuis vind je een enorme LEGO afdeling, waar elke liefhebber zijn hart kan ophalen. Van enorme pakketten tot kleine doosjes, van LEGO Duplo tot LEGO Star Wars, voor jongens en voor meisjes… Voor iedereen wat wils en dat in voor elke leeftijd!

LEGO Duplo bijvoorbeeld is zeer geschikt voor de kleine kinderen. De onderdelen van Duplo zijn groot waardoor kinderen zich hier niet in kunnen verslikken. Daarnaast heeft Duplo felle kleuren wat het aantrekkelijk maakt, zelfs voor de allerkleinsten!

In de winkel vind je heel veel thema’s van LEGO. Denk maar aan bijvoorbeeld LEGO Creator, LEGO Technic, LEGO Classic, LEGO Ninjago enz. Deze zijn ook voorzien van een moeilijkheidsgraad per leeftijd, zodat de speler naar zijn leeftijd altijd uitgedaagd wordt. Hierdoor blijft het leuk om met LEGO te spelen!


Sluban

Dat LEGO niet goedkoop is, is algemeen bekend. Daarom is ook Sluban in de wereld gekomen. Sluban is goedkoper dan LEGO, en heeft ook andere thema’s. Zo verkoopt LEGO geen militaire uitvoeringen en Sluban juist wel. Sluban lijkt precies op LEGO en is daarom een uitstekend alternatief wanneer je wat krap bij de kas zit.

 

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling LEGO. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
LEGO is alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten