Veel gestelde vragen over Blome droogmolens Basic collectie

Over Blome 

Blome staat al meer dan 40 jaar bekend om de innovatieve, hoogwaardige droogmolens die gemaakt worden in Duitsland. Het dagelijks leven thuis én buitenshuis aangenamer maken, is het doel van Blome. Bij de producten van Blome kun je hoge productkwaliteit, een aantrekkelijk ontwerp en geavanceerde productfuncties verwachten.

Welke Blome Basic droogmolens zijn er verkrijgbaar? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je terecht voor een ruim assortiment Blome droogmolens. De Blome Basic collectie bestaat uit de Blome Alustar met verschillende drooglengtes, namelijk:

  • 47 meter drooglengte
  • 60 meter drooglengte
  • 50 meter drooglengte

Wat zijn de voordelen van Blome Basic droogmolens? 

Blome droogmolens zijn kwalitatief goede droogmolens. De Basic collectie biedt handige instapmodel droogmolens. Alle droogmolens van de Basic collectie hebben een maximale draaggewicht van 25 kg aan was en hebben een garantie van 2 jaar.

Waar kun je een Blome Basic droogmolen kopen? 

Op zoek naar een prachtige Blome droogmolen? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online bij Van der Garde Warenhuis. Bij Van der Garde Warenhuis vind je alle huishoudartikelen op één plek.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw Blome droogmolen voor 14:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 89,-.