Slowcookers van Greenpan

Volgens Greenpan begint gezond koken met een gezonde pan. Want hoewel steeds meer mensen bezig zijn met gezond koken, wordt er vaak niet gedacht aan de gezondheid van de pan. Gelukkig brengen zij daar verandering in. Zij ontwikkelde namelijk een speciale keramische antikleeflaag op basis natuurlijk grondstoffen zoals zand. De pannen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn zowel gezonder voor jou als voor het milieu. Naast de gezonde materialen kenmerken de pannen zich ook door een mooie design en fijne kook- en bakresultaten. Wil je zelf aan de slag gaan met een van de pannensets? Bestel hem dan eenvoudig en snel bij Van der Garde Warenhuis!

 

Omni Cookers en Slowcookers bij Van der Garde Warenhuis

Bekijk hier het aanbod van verschillende Omnicookers en Slowcookers bij Van der Garde Warenhuis. We hebben verschillende modellen van Greenpan. Kies bijvoorbeeld een mooie, blauwe Slow Cooker of ga voor de tijdbesparende Omni Cooker. Deze alleskunners zijn zeer geschikt voor iedere keuken. Je kunt ermee koken, stomen, braden en bakken. Zet de Slow Cooker ’s morgens aan en kom ’s avonds thuis met een heerlijke warme maaltijd uit de Slow Cooker. Met de Omni Cooker geniet je van wat extra vrije tijd terwijl de Omni Cooker je eten voor je gaart. Dankzij het hogere temperatuurbereik en de vlugge opwarming gaat dit lekker snel. Enthousiast? Shop nu bij Van der Garde Warenhuis!

 

Wat is het verschil tussen een Slowcooker en een Omni Cooker?

Het belangrijkste verschil tussen de Slow Cooker en de Omni Cooker is, dat de Slow Cooker rustig de tijd neemt. Je eten zo gewoon tot een ware smaaksensatie gegaard terwijl je niet thuis hoeft te zijn. De Omni Cooker bereidt het eten wat sneller en bereikt ook hogere temperaturen dan de Slow Cooker.

 

Is de Omni Cooker energiezuinig?

Jazeker! Doordat de Omni Cooker een krachtig ingebouwd verwarmingselement heeft, verwarmt de pan extreem snel gelijkmatig op wat zorgt voor een efficiënt energieverbruik.

 

Wat is het voordeel van de Slowcooker?

Slow Cooking is dé oplossing voor als je gezond wilt eten zonder daar uren in de keuken voor te hoeven staan. Je kunt de Slow Cooker ’s ochtends al aanzetten om hem de hele dag voor je eten zorg te laten dragen. ’s Avonds haal je je eten uit de Cooker en heb je een heerlijke, gezonde en warme maaltijd!

 

Zijn de Omni en Slowcookers moeilijk te bedienen?

Nee hoor, helemaal niet. De Slow Cooker heeft acht programma’s die je met een paar drukken op de knop inschakelt. De Omni Cooker heeft zelfs tien programma’s die op dezelfde manier werken. Uiteraard zit er een uitgebreide handleiding bij de Cookers.

 

Zijn de Omni en Slowcookers gezond?

Omdat de deksels volledig de pannen afsluiten blijven de vitaminen goed bewaard in de Omni en Slow Cookers. Daarnaast heeft de keramische anti-aanbaklaag van de Cookers alle voordelen van de traditionele anti-aanbaklagen, maar zijn volledig vrij van PFAS-chemicaliën. Zo wordt je eten dus op een zeer gezonde manier bereidt.

 

Veel gestelde vragen over Slowcookers

Wat is een Slowcooker?

Een slowcooker is een elektrische apparaat dat kookt op lage temperatuur voor een zeer lange tijd. Zo gaart je eten langzaam zodat alle mineralen en vitamines bewaard blijven. Combineer dit met je deksel zodat je eten vers blijft en optimaal gaart.

Is een Slowcooker gezond? 

De Slowcookers zijn voorzien van een keramische antiaanbaklaag die alle voordelen heeft van een traditionele antiaanbaklaag. Deze antiaanbaklaag bevat echter geen schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Zo kun je dus zeer gezond koken. Ook Kookt de slowcooker met een deksel zodat alle vitamines in de pan bewaard blijven!

Hoe moet ik mijn Greenpan schoonmaken? 

Wacht tot de pan volledig afgekoeld is, voordat je hem schoonmaakt. Maak gebruik van een beetje afwasmiddel, warm water en een spons en verwijder het vuil. De pannen kunnen ook in de vaatwasser, maar door de pannen schoon te maken met de hand blijft de keramische antikleeflaag langer goed.

Hoe kan ik een Omni Cooker of een Slow Cooker bestellen? 

Dat doe je door eenvoudig naar jouw favoriete product te gaan. Stop hem in je winkelmandje, vul je gegevens in en wij zorgen voor de rest!

Onze levertijden en verzending  

Bestel je de Omni of Slow Cooker voor 23:00 uur bij Van der Garde Warenhuis, dan wordt hij de volgende werkdag al bezorgd. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf €89,-.