Wat is een keramische pan?

Een keramische pan is een pan met een laagje keramiek aan de binnenkant van de pan, deze laag wordt thermolon genoemd. Thermolon bestaat uit de natuurlijk bestanddelen keramiek en titanium. Dit laagje vormt de anti-aanbaklaag. De keramische pan is vrij van schadelijke stoffen. Om deze pan goed te gebruiken is wat extra uitleg nodig, dit vertellen we je graag in onze blog!

 

Waar kan ik Keramische pannen kopen?

Bekijk snel in onze webshop ons aanbod Keramische pannen! Heb je het juiste exemplaar gevonden? Dan kun je hem gemakkelijk en snel bestellen. Bij een bestelling van 89,- euro of meer wordt hij gratis bij je thuis bezorgd. Heb je nog vragen over onze producten? Wil je meer weten over Keramische pannen? Bekijk dan onze nieuwe blog! Heb je behoefte aan advies? Dan nodigen we je van harte uit in ons grote warenhuis in Opheusden. De medewerkers van Van der Garde Warenhuis helpen je hier graag met het uitkiezen van de juiste pan!

 

Welke Keramische pannen zijn er?

Gezond eten begint bij een gezonde pan. Er zijn veel soorten keramische pannen, denk daarbij aan een hapjespan, wokpan, braadpan, pannenkoekenpan of grillpan. Bekijk hier onze tips voor de aankoop en het gebruik van de keramische pan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »