Beeren ondergoed

Beeren ondergoed

 

Een heel bekend merk voor ondergoed is BEEREN. BEEREN ondergoed is zowel voor mannen als vrouwen. De artikelen bestaat uit onder andere losse slips en hemden, maar zijn ook als set te kopen. De hemden en T-Shirts van BEEREN ondergoed zijn uitgevoerd in zowel een ronde hals als V-hals, zodat je precies vind wat je nodig hebt.

Van Der Garde Warenhuis heeft alles wat je nodig hebt. Naast heel veel speelgoed en huishoudelijke artikelen kun je hier ook terecht voor je textiel. Wanneer je iets mist, of je versleten textielwaren écht niet meer kunnen, kun je gemakkelijk naar het in Opheusden centraal gelegen warenhuis gaan om dat te halen wat je nodig hebt. Bij Van Der Garde slaag je gegarandeerd!

 

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling Beeren ondergoed. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Beeren ondergoed is alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten