BK Wave

Ben je op zoek naar een BK Wave pannenset? Bestel hem dan eenvoudig en snel bij Van der Garde Warenhuis. De praktische en elegante pannen uit de Wave serie van BK zijn uitgerust met een slimme afgietfunctie. Dit zorgt voor heel veel gebruiksgemak. Wil je thuis zelf het gebruiksgemak van deze pannenset ervaren? Plaats dan direct een bestelling. Uiteraard kun je ook verder lezen voor meer informatie over de pannen.

BK Wave pannen

BK Wave pannen hebben een zeer elegant uiterlijk door hun opvallende glooiing en mooie geborstelde grepen en stelen. Door de vorm liggen deze stelen en grepen erg fijn in de hand. De stootvaste deksels zijn van glas, waardoor je heel eenvoudig het kookproces kunt volgen zonder dat je warmte verliest. De Wave pannen hebben een uiterst handige afgietfunctie. De brede rand van de deksel heeft aan een zijde kleine gaatjes en aan de andere zijde grote gaatjes, waardoor het afgieten heel eenvoudig is. Daarbij heeft iedere pan ook nog een schenktuit voor optimaal gebruiksgemak. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen.

 

 

Het assortiment van Van der Garde Warenhuis

In het assortiment van Van der Garde vind je een de BK Wave pannenset 4-delig en soeppan. De soeppan is 24 cm groot en heeft een inhoud van 6 liter. De set bestaat uit een drietal kookpannen van 15, 18 en 20 cm. Daarnaast bevat de set een steelpan van 16 cm. Met deze set heb je alle pannen in huis om een heerlijke maaltijd te koken. Na het koken kun je de pannen gewoon in de vaatwasser zetten, want ze zijn vaatwasserbestendig. Ook gebruik in de oven is geen probleem. Omdat BK hoogwaardige kwaliteit biedt, krijg je 15 jaar garantie op de pannenset.

 

Bestel je pannenset

Wil je thuis de heerlijkste gerechten koken en bereiden met behulp van de BK Wave pannen? Plaats dan eenvoudig en snel een bestelling bij van der Garde Warenhuis. Zorg ervoor dat je voor 23.00 ’s avonds bestelt, want dan heb je jouw pannen de volgende werkdag al in huis. Heb je nog vragen over de producten? Stel ze gerust! Wij informeren je graag verder over de BK Wave pannenset.

 

Alle categorieën
Alle pannensets
Alle BK pannensets
BK Flow Cool
BK Conical
BK Q-Liniar
BK Premium+
BK Profiline
BK Wave
BK Blue label
BK Essentials
BK Karaat +