Feetje babykleding

Feetje babykleding van der Garde Warenhuis

 

Babykleding, altijd welkom wanneer er een kleine is geboren. Dit maakt babykleding dan ook tot een leuk én heel nuttig kraamkado! Bij Van Der Garde Warenhuis, gevestigd in het Betuwse Opheusden, vind je een gevarieerd aanbod in babykleding. Geschikt voor jongens en meisjes, maar ook uitvoeringen in neutrale kleuren voor het geval je niet weet wat het wordt en je voor de geboorte al een leuk kadootje wilt geven.

Van Der Garde heeft babykleding wat past bij de trend van deze tijd, van het bekende merk Feetje. Feetje bestaat al ruim 38 jaar en veranderd elk seizoen de collectie naar de laatste trends, wat de kleding echt modieus maakt. De maten van de babykleding gaan van maat 56 tot en met maat 80. Bij van Der Garde slaag je onder ander voor leuke slabbetjes, hippe pyjama’s en sokjes, schattige haarbandjes, warme mutsjes en nog veel meer!

 

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling babykleding. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Feetje babykleding is alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten