BK Karaat+

Voor een BK Karaat+ pannenset of losse pannen ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste adres. Deze pannen zijn zeer handig in gebruik en hebben een stijlvol design. Ze bieden veel kookgemak en zijn uiterst veilig in gebruik. Ben je ook van plan om een pannenset uit deze mooie BK serie te kopen? Bestel hem dan gemakkelijk en snel bij Van der Garde Warenhuis. Je vindt hier direct ons complete aanbod met Karaat+ pannen en sets. Plaats je bestelling voor 23:00 ’s avonds; wij zorgen er dan voor dat je het de volgende werkdag al in huis hebt. Wil je de pannen en pannensets in het echt bekijken? Bezoek dan ons grote warenhuis in Opheusden!  

De BK Karaat+ pannen

De serie Karaat+ van BK is een waar icoon. De pannen hebben onder andere een prachtig design. De body is vervaardigd uit geborsteld roestvrij edelstaal. Dit contrasteert prachtig met het hoogglans gepolijste deksel. De pannen zijn daarnaast uitgevoerd met grote zwarte kunststof koudgrepen en -stelen. Een groot voordeel is dat de grepen en stelen niet heet worden en fijn in de hand liggen. Ook de pannen uit deze serie zijn voorzien van ingekapselde sandwichbodem. Deze zorgt een uitstekende warmteverdeling en snelle opwarming.

 

 

Ontdek het aanbod van Van der Garde Warenhuis

De Karaat+ pannensets zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Je kunt ze zelfs in de oven zetten. In het assortiment van Van der Garde Warenhuis vindt je een 4-delig en 5-delig pannenset van de serie. De 4-delige set bestaat uit drie kookpannen in verschillende formaten en een steelpan. De 5-delige set bestaat ook een drietal kookpannen en steelpan, maar is uitgebreid met een grote soeppan van 24 cm. Ten slotte verkopen wij deze soeppan ook los.

 

Bestel je Karaat+ pannen

Wil jij thuis ook het kookgemak ervaren van de prachtige BK Karaat+ pannensets? Of wil je gebruik maken van de mooie soeppan uit deze serie? Plaats dan zo snel mogelijk een bestelling! Wij bieden gratis verzending vanaf 89,- en voor 23.00 ’s avonds bestelt, is de volgende werkdag in huis. Wil je meer weten over de specificaties van deze pannensets? Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de voordelen van de BK Karaat+ pannensets.

 

Alle categorieën
Alle pannensets
Alle BK pannensets
BK Flow Cool
BK Conical
BK Q-Liniar
BK Premium+
BK Profiline
BK Wave
BK Blue label
BK Essentials
BK Karaat +

 

Veel gestelde vragen over BK Karaat +

Wat zijn de kenmerken van de BK Karaat+?

De BK Karaat+ is een icoon van Bk met zijn stijlvolle body van geborsteld roestvrij edelstaal en hoogglans gepolijst deksel. Verder is hij uitgevoerd met grote zwarte kunststof koudgrepen. Groot voordeel is dat de grepen en stelen niet heet worden. De sandwichbodem zorgt voor een optimale warmteverdeling. Tot slot zijn alle onderdelen van de pannen vervangbaar.

Waarom kiezen voor BK Karaat+?

De BK Karaat+ heeft een stijlvol design en is praktisch in gebruik. Verder hebben de pannen veilige grepen en een gemakkelijke schenkrand. Omdat je de pannen kunt stapelen, bespaar je veel ruimte in je keuken

Welke pannen zitten in een pannenset van de BK Karaat+?

In een pannenset van de BK Karaat+ zitten drie kookpannen en een steelpan. In de 5-delige set zit ook een grote soeppan.

Heb ik garantie op mijn BK Karaat + pannenset?

Op je BK Karaat + krijg je maar liefst 15 jaar garantie!

Onze levertijden en verzending

Bestel je een BK Karaat+ pannenset voor 23:00 bij Van der Garde Warenhuis, dan wordt hij de volgende werkdag al bezorgd. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf 49,-.