Veel gestelde vragen over de Brabantia Lift O Matic Advance

Vraag 1: Wat is de Brabantia Lift O Matic Advance?  

De Brabantia Lift O Matic Advance is een droogmolen vervaardigd van gecoat staal. Verder beschikt hij over soepel draaiende armen en een instelbare werkhoogte. Hij biedt voldoende ruimte voor zeer grote wassen.

Vraag 2: Wat zijn de voordelen van de Brabantia Lift O Matic Advance? 

Doordat deze droogmolen vervaardigt is van gecoat staal, is hij zeer duurzaam en sterk. Verder is hij roestvast en goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De armen van de molen draaien soepel en de werkhoogte is gemakkelijk instelbaar.

Vraag 3: Welke soorten Brabantia Lift O Matic Advance zijn er verkrijgbaar? 

De Brabantia Lift O Matic Advance is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit een model met 50 meter drooglijn. Daarnaast kun je kiezen voor een uitvoering met maar liefst 60 meter drooglijn. Beide zijn zeer geschikt voor huishoudens met meerdere personen.

Vraag 4: Waar kun je de Brabantia Lift O Matic kopen?  

De Brabantia Lift O Matic Advance is bij Droogmolenstore te koop. Wij zijn de specialist op het gebied van droogmolens en toebehoren. Bekijk de verschillende uitvoeringen die wij aanbieden en bestel de gewenste soort direct online in onze webshop.

Vraag 5: Onze levertijden en verzending 

Wanneer je de Brabantia Lift O Matic voor 21:00 besteld bij Droogmolenstore, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 79,-.