BK Flow Cool pannen

Wanneer je op zoek bent naar de BK Flow Cool pannensets, ben je bij Van der Garde aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten pannensets aan van het topmerk BK waaronder de BK Flow Cool serie. De pannen in deze serie zijn zowel slim in vorm als functie.  Wil je thuis ook het kookgemak ervaren van deze pannen? Plaats dan vandaag nog een bestelling. Bestel nog voor 23:00 ’s avonds en wij zorgen ervoor dat je het de volgende werkdag al in huis hebt.

De BK Flow Cool pannen

De BK Flow Cool pannen kenmerken zich door hun vloeiende lijnen die hoog uitlopen tot een wijdere bovenrand. De hogere rand zorgt ervoor dat je extra grote porties kunt bereiden. De pannen zijn daarnaast uitgevoerd met een uniek en veilig systeem, waardoor je gerust met twee handen kunt afgieten. Dit komt door het deksel dat met een draai onder de grepen vergrendeld worden. De hooggeplaatste koudgrepen zijn stevig en worden niet snel warm.

 

 

BK Flow Cool pannensets en losse pannen

De pannen in de BK Flow Cool serie die verkrijgbaar zijn bij Van der Garde Warenhuis, zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal. Daarnaast zijn zij voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die ervoor zorgt dat warmte gelijkmatig en perfect verdeeld wordt. Koop bij ons direct de volledige 5-delige of 4-delige pannenset van deze serie, of bestel een losse pan. Je vindt bij ons onder andere een soeppan, kookpan 16 cm, kookpan 18 cm, kookpan 20 cm en steelpan. Wij weten zeker dat je nog jarenlang plezier hebt van je pan of pannenset. Je krijgt zelfs 15 jaar garantie van BK!

 

Plaats een bestelling

Wil je ook een van de pannensets of pannen van de BK Flow Cool lijn bestellen? Bestel dan voor 23.00 ’s avonds. Wij zorgen er dan voor dat jij je bestelling de volgende werkdag al in huis hebt. Wij bieden gratis verzending voor alle bestellingen boven de 89,-. Voor meer informatie over de specificaties van de BK producten kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je dan graag meer over de voordelen van de BK Flow Cool pannensets.

 

Alle categorieën
Alle pannensets
Alle BK pannensets
BK Flow Cool
BK Conical
BK Q-Liniar
BK Premium+
BK Profiline
BK Wave
BK Blue label
BK Essentials
BK Karaat +

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »