Huishoudelijk

Huishoudelijke artikelen bij Van der Garde Warenhuis

Wat je huishoudelijke uitzet betreft ben je eigenlijk nooit echt compleet. Denk je alles in huis te hebben, kom je er toch nog achter dat die ene elektrische deken voor de winter eigenlijk wel heel fijn zou zijn. Je komt een prullenbak te kort, of misschien is er wel 1 aan vervanging toe. De hoes van je strijkplank is ook geen gezicht meer na veelvuldig gebruik en die doorgezakte lijnen van het droogrek kunnen ook echt niet meer. Daarnaast zijn de ‘oude’ materialen alweer achterhaald en liggen er mooiere en gemakkelijkere producten in de winkelschappen.

Weg ermee en op naar Van Der Garde Warenhuis!

Want daar kun je voor al je huishoudelijke benodigdheden terecht. Of het nu voor jezelf is of als cadeau voor een ander, huishoudelijk shoppen bij Van Der Garde is een feestje. Het assortiment is zo groot en uitgebreid dat je vast en zeker vind wat je nodig hebt, zodat je niet met lege handen naar huis gaat. Ideaal!

In de webshop vind je het grootste aanbod prullenbakken. Wel 7 pagina’s lang zie je prullenbakken in de mooiste kleuren, met allemaal verschillende hoogtes en inhoud. Door dit grote aanbod vind jij de prullenbak die je nodig hebt.

Het gehele wasproces is iets wat elke dag weer terugkomt. Wassen, drogen, strijken, we kennen het allemaal. Iets wat zovaak opnieuw moet gebeuren mag natuurlijk geen straf worden. Het mag ook geen vervelende lichamelijk klachten opleveren doordat je bijv. steeds moet bukken of krom moet staan. Daar zijn de producten in de webshop van Van Der Garde ook op gericht. Droogrekken en droogmolens in verschillende hoogtes en breedtes, sommige zelfs verstelbaar. Kleine breedte voor een klein huishouden, grote breedte voor een groot huishouden. Zo kun je altijd je was kwijt op 1 plek en hoef je niet uit te wijden naar een traphek, stoel en dergelijke.

Om de was te strijken heb je een goede strijkplank nodig. In ons assortiment hebben we strijkplanken die in hoogte verstelbaar zijn. Zo kun je strijken op jouw ideale hoogte wat het werk lichter maakt.

Ook stofzuigen is een klusje dat elke dag weer terug komt. Daarom is het van belang dat je een stofzuiger hebt van goede kwaliteit en die lang meegaat. De ‘Hetty’ en ‘Henry’ stofzuigers, meer bekend als de ‘lachende stofzuigers’ zorgen ervoor dat ook jij lacht tijdens het stofzuigen! Deze vernieuwde versies van de oudere variaties hebben dezelfde voordelen, maar zijn kleiner en compacter. Ze nemen minder ruimte in beslag en zijn gemakkelijker in gebruik. Ook kun je de accessoires nu op de stofzuiger zelf kwijt zodat je alles bij de hand hebt.