Huishoudelijk

Huishoudelijke artikelen van der Garde Warenhuis

 

Het huishouden, het is iets wat elke dag weer terugkomt en waar menigeen soms tegenop ziet. Het kan dan ook een zware taak zijn wanneer je niet van de handige, ondersteunende huishoudhulpen bent voorzien. Elke keer weer dweilen, ramen zemen, soppen en boenen kunnen vervelende lichamelijke klachten met zich mee brengen wanneer je geen goede houding aan kunt nemen door de materialen die je gebruikt.

Je hoeft natuurlijk geen fan van schoonmaken te worden, maar handige hulpjes die het werk wat lichter en gemakkelijker maken kan geen kwaad, toch? Dat vindt Van Der Garde Warenhuis nu ook. In de in Opheusden gevestigde winkel vind je een ruim aanbod in allerlei huishoudelijke materialen. Allemaal om jou te ondersteunen!


Assortiment

Heel bekend zijn de huishoudelijke materialen van Leifheit. Deze materialen gaan lang mee en worden ontworpen met het oog op gemak. Zo passen er meerdere dweilen en andere schoonmaakhulpen op de stelen, zodat je maar 1 steel nodig hebt. Daarnaast zijn bepaalde stelen ook in hoogte verstelbaar zodat je niet meer hoeft te bukken of worstelen met een te lange steel.

Van Der Garde heeft verschillende raamwissers in het assortiment. Natuurlijk de ‘gewone’ raamwisser, die eenvoudig en licht in gewicht is. Maar ook de wat uitgebreidere raamwissers die meerdere functies hebben, zoals raamwisser en tegelijkertijd waterzuiger. Dit voorkomt strepen op de ramen zonder dat je daar zelf moeite voor moet doen! In een mum van tijd heb jij ál je ramen glanzend schoon.

Naast de zemen en sponzen kun je bij Van Der Garde warenhuis ook terecht voor moppen, Swiffers, stoffer en blik, ragebollen… teveel om op te noemen!

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek het zelf.Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling Huishoudelijk. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Huishoudelijk is alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten