Heemskerk Sjoelbak: De Perfecte Keuze voor Sjoelplezier

Op zoek naar een hoogwaardige sjoelbak in Heemskerk? Zoek niet verder! Bij Heemskerk Sjoelbak bieden we de beste sjoelbakken aan die garant staan voor eindeloos sjoelplezier. Of je nu een ervaren sjoeler bent of net begint met deze leuke gezelschapssport, onze sjoelbakken zijn geschikt voor alle niveaus.

Waarom kiezen voor Heemskerk Sjoelbak? Onze sjoelbakken zijn gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. We streven ernaar om alleen de beste producten te leveren die jarenlang meegaan. Elke sjoelbak is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met aandacht voor detail, zodat je een optimale speelervaring hebt.

Ons assortiment omvat verschillende modellen sjoelbakken, waaronder de populaire Heemskerk HS-30. Deze sjoelbak is gemaakt van duurzaam beukenhout en voldoet aan de officiële wedstrijdmaten. Met de gladde speelvlakken en perfect uitgelijnde gleuven kun je nauwkeurig schuiven en je sjoelstenen moeiteloos in de juiste vakken laten landen.

Bij Heemskerk Sjoelbak begrijpen we ook dat sjoelen niet alleen draait om het hebben van een geweldige sjoelbak, maar ook om de kwaliteit van de sjoelstenen. Daarom bieden we een breed scala aan accessoires, waaronder hoogwaardige sjoelstenen die perfect passen bij onze sjoelbakken. Zo kun je je spel naar een hoger niveau tillen en de ultieme sjoelervaring beleven.

Onze sjoelbakken zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor evenementen, feestjes of sjoelcompetities in Heemskerk en omgeving. Ze zijn draagbaar, gemakkelijk op te zetten en te verplaatsen. 

Wil je een Heemskerk sjoelbak kopen? Bestel nu eenvoudig online via onze website. We bieden snelle levering en uitstekende klantenservice. Heb je vragen of behoefte aan advies? Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Dus waar wacht je nog op? Haal vandaag nog je Heemskerk sjoelbak in huis en geniet van urenlang sjoelplezier met familie en vrienden.

Over Heemskerk

Het komt regelmatig voor dat mensen zeggen: “Heemskerk? Dat ken ik nog van vroeger” en dat is niet zo gek. Heemskerk bestaat namelijk al ruim 80 jaar.

Het begon allemaal met 4 Heemskerk broers. Zij hielden zich in het familiebedrijf, “Heemskerk’s Scheepsbouw- en Timmerbedrijf” in Roelofarendsveen, bezig met het maken van boten. In hun vrije tijd werd er fanatiek getafeltennist bij de plaatselijke tafeltennisvereniging “de Treffers”.

Omdat de broers zo goed waren in zowel tafeltennis als het bewerken van hout, vroeg de vereniging of zij een handgemaakte tafeltennistafel konden maken. In 1939 was de allereerste verkoop van een Heemskerk tafeltennistafel een feit!

De kwaliteit van deze tafel bleef niet onopgemerkt en er kwam ook vraag van buiten Roelofarendsveen om pingpongtafels en later ook tafeltennisbatjes te produceren. Hierop besloten 2 van de broers, Nico en Wout zich af te splitsen en samen verder te gaan als Heemskerk Sport.

Sjoelen

Zo kwam het ook dat Heemskerk Sjoelbakken begon te maken, van een degelijke, Hollandse kwaliteit. Tegenwoordig is sjoelen is populairder dan ooit. Heemskerk produceert verschillende soorten sjoelbakken van allemaal hoge kwaliteit.

Heemskerk was ook de eerste met sjoelpoeder, met sjoelscoreformulieren en een sjoeltas. Bovendien staat Heemskerk in nauw contact met de Algemene Nederlandse Sjoelbond. De zaken die Heemskerk met hen bespreekt over het sjoelen, verwerken ze weer in al hun producten.

Heemskerk staat voor kwaliteit. Ze nemen dan ook geen genoegen met minder dan de beste kwaliteit sjoelbakken. Het resultaat zijn de HS-30, HS-40 en Anthurium sjoelbakken. En ook kinderen kunnen makkelijk sjoelen, met de Mini-S. Met welke sjoelbak wil jij het liefste sjoelen?