Veel gestelde vragen over Brabantia Topspinner droogmolens

Over Brabantia 

Het merk Brabantia is een echt familiebedrijf. Het merk biedt hoogwaardige en duurzame huishoudelijke artikelen aan. De producten zijn allen ontworpen met het oog op functionaliteit, gebruiksgemak en stijl. De producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De droogmolens zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, terwijl ze tegelijkertijd ook voorzien zijn van een mooi uiterlijk.

Welke Brabantia Topspinner droogmolens zijn er verkrijgbaar? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je terecht voor een ruim assortiment Brabantia droogmolens. De Brabantia Topspinner collectie biedt droogmolens aan met verschillende drooglengtes, namelijk:

  • 50 meter drooglengte
  • 60 meter drooglengte

Wat zijn de voordelen van Brabantia Topspinner droogmolens? 

Brabantia droogmolens zijn kwalitatief goede droogmolens. Alle droogmolens van de Topspinner collectie bieden een garantie van 5 jaar aan. Daarnaast zijn ze voorzien van soepel draaiende armen, speciale ophangogen voor kledinghangers en de droogmolens zijn ook weer makkelijk op te bergen.

Waar kun je een Brabantia Topspinner droogmolen kopen? 

Op zoek naar een prachtige Brabantia droogmolen? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online bij Van der Garde Warenhuis. Bij Van der Garde Warenhuis vind je alle huishoudartikelen op één plek.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw Brabantia droogmolen voor 19:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 89,-.