Veel gestelde vragen over soeppannen

Wat is een soeppan? 

Een soeppan is een kookpan van een groot formaat. Hij is daarom ook zeer geschikt voor het koken van soep. De meeste soeppannen zijn voorzien van een schenkrand, zodat je veilig kunt schenken en afgieten.

Hoeveel liter gaat er in een soeppan? 

Een soeppan is groter van formaat dan een doorsnee kookpan. Soeppannen hebben meestal een diameter van 24 of 26 cm. De soeppannen in het assortiment van Van der Garde Warenhuis hebben een inhoud van o.a. 6, 7, 8, 10 en 11 liter.

Is een soeppan geschikt voor inductie? 

De meeste soeppannen zijn ook geschikt voor inductie. Wil je zeker weten of de soeppan van jouw keuze ook op inductie gebruikt kan worden? Bekijk dan de specificaties van de pan. Hier wordt deze informatie duidelijk aangegeven.

Hoe moet je een soeppan schoonmaken? 

Net als een gewone kookpan kun je deze het best schoonmaken met wat water en zeep. Krijg je het vuil niet goed verwijderd? Dan kun je pan met heet water en wat afwasmiddel laten staan, zodat het vuil kan loswerken. Met een zacht sponsje kan je het zo afvegen.

Onze levertijden en verzending 

Bestel je jouw soeppan voor 23:00 bij Van der Garde Warenhuis, dan wordt hij de volgende werkdag al bezorgd. Daarnaast bieden we gratis verzending vanaf 89,-.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »