Veel gestelde vragen over stofzuigers

Wat is een stofzuiger? 

De stofzuiger is een huishoudelijk apparaat dat wordt gebruikt voor het verwijderen van de stof en ander vuil op de vloer, trap en andere oppervlakken. Het apparaat zuigt met een slang het stof op en slaat het op in een reservoir. Vervolgens kan het vuil gemakkelijk weggegooid worden.

Wat zijn de voordelen van een stofzuiger? 

De stofzuiger is onmisbaar in het huishouden voor mensen die last hebben van een allergie voor huisstofmijt en huisdieren. Het zorgt er niet alleen voor dat je gemakkelijk je huis kunt ontdoen van vuil en stof, maar is ook beter voor de gezondheid van mensen.

Waar kun je een stofzuiger kopen? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je terecht voor verschillende soorten stofzuigers. Zo bieden wij onder andere stofzuigers met en zonder zak aan. Bekijk direct welk model aansluit bij jouw wensen en bestel het eenvoudig online.

Welke stofzuiger kopen? 

Voor iedere wens is er een passend model verkrijgbaar bij Van der Garde Warenhuis. Zo bieden wij onder andere apparaten met zak en zonder zak en ook kruimelzuigers aan. Heb je nog bijpassende accessoires nodig? Dan kun je die ook bij ons bestellen.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw stofzuiger voor 23:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 49,-.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »