BK Profiline

Ben je op zoek naar een nieuwe BK Profiline pannenset? Bestel deze dan gemakkelijk en snel bij Van der Garde Warenhuis. Je vindt op deze pagina verschillende pannen uit de BK Profiline serie. Een serie die bekend staat om zijn veelzijdige design en praktische gebruik. Met deze pannen in huis ervaar je ongecompliceerd gemak op elk fornuis. Kies direct de producten die je nodig hebt en plaats een bestelling. Zorg ervoor dat je voor 23:00 ’s avonds bestelt, want dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis! De pannensets in het echt bekijken? Kom dan langs in ons mooie warenhuis in Opheusden.

De BK Profiline pannen

De BK Profiline pannen kenmerken zich door hun geraffineerde eenvoud. Het is namelijk een pannenserie zonder opsmuk en die gemak biedt in vrijwel iedere keuken. De pannen zijn gemaakt van hoogglans gepolijst roestvrij edelstaal en hebben een handige schenkrand. De grepen en stelen van de pannen liggen fijn in de hand en zorgen voor voldoende grip tijdens het koken of afgieten. Ook hebben een ingekapselde sandwichbodem die voor gelijkmatige warmverdeling en een snelle opwarming zorgt. Ze kunnen daarnaast op vrijwel alle hittebronnen worden gebruikt, inclusief de oven.

 

 

Het aanbod Profiline pannensets bij Van der Garde

De pannen van deze serie zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Wil je een kleinere hoeveelheid koken, dan kies je bijvoorbeeld de 14 Ø cm. Voor grotere porties kies je de 24 Ø cm. De pannensets in deze serie zijn daarom zowel geschikt voor kleine, eenpersoonshuishoudens, als grote gezinnen. Een groot voordeel is daarnaast dat de pannen goed stapelbaar zijn. Je kunt zo gemakkelijk ruimte besparen in je keukenkast. Bekijk snel het aanbod Profiline pannensets bij Van der Garde Warenhuis en kies die producten die voldoen aan jouw wensen.

 

Plaats een bestelling

Heb je de juiste Profiline pannen al gevonden in ons assortiment? En wil je direct een bestelling plaatsen? Bestel dan voor 23.00 ’s avonds, dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Neem gerust contact met ons op als je behoefte hebt aan meer informatie over de BK producten in ons assortiment. Daarnaast kun je natuurlijk altijd in ons mooie warenhuis in Opheusden langskomen om de BK Profiline pannensets te bekijken.

 

Alle categorieën
Alle pannensets
Alle BK pannensets
BK Flow Cool
BK Conical
BK Q-Liniar
BK Premium+
BK Profiline
BK Wave
BK Blue label
BK Essentials
BK Karaat +