Fissler Koekenpan

De Fissler koekenpan staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Wil je koken met topkwaliteit dan zijn de Fissler koekenpannen een echte aanrader. Je bereidt de lekkerste gerechten in deze pannen. We vinden het belangrijk dat je de geschikte Fissler koekenpan vindt die aan jouw wensen voldoet, daarom hebben we bij van der Garde Warenhuis een uitgebreide collectie.

Kwaliteit van de Fissler koekenpan

De koekenpan van Fissler is geschikt voor alle warmtebronnen zoals gas, keramisch en inductie. Het merk Fissler bestaat al sinds 1845. Het Duitse merk produceert hoogwaardige pannen en kookgerei. Zoals de slogan van Fissler al zegt: ‘Was alles maar zo goed’. De meeste koekenpannen van Fissler hebben een Cookstar bodem. Deze bodem zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt en maakt optimaal gebruik van de pan mogelijk. Daarnaast geeft Fissler maar liefst 5 jaar garantie op zijn pannen!

 

Afmetingen van een Fissler koekenpan

In ons assortiment hebben we verschillende maten koekenpannen. Veel koekenpannen van Fissler beschikken over een hoge rand. De pannen met hogere rand zijn gemakkelijk om zonder geknoei te roeren en te keren. Uitermate geschikt voor de bereiding van verschillende gerechten. Als je een Fissler koekenpan aanschaft is het goed om na te denken over de diameter. Denk dan bijvoorbeeld aan de 28 cm., de 26 cm., en de 24 cm. Fissler koekenpan. Welke afmeting je nodig hebt is afhankelijk van je voorkeur en de grote van je gerecht.

 

Fissler koekenpan aanbieding

Als je een Fissler koekenpan wilt kopen dan wil je het liefst een mooie aanbieding. In dat geval ben je bij van der Garde Warenhuis aan het juiste adres. We hebben vrijwel het hele jaar door scherpe Fissler koekenpan prijzen. Kan je nog niet direct een keuze maken dan kan je natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Opheusden. We hebben een uitgebreide pannenshowroom en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Assortiment Fissler koekenpannen

In ons assortiment hebben we verschillende modellen met verschillende kenmerken.
Zo is er bijvoorbeeld de Fissler SensoRed Koekenpan met een thermogevoelige bodem die van kleur verandert zodra je de juiste baktemperatuur bereikt .

Kijk voor alle andere modellen op onze website of kom langs in onze showroom.

Hieronder de Fissler koekenpannen:

  • Ceretal Comfort
  • SensoRed Koekenpan
  • Adamant Comfort
  • Levital Comfort
  • Cenit
  • Crispy Steelux Comfort

 

Fissler koekenpan kopen

Ben je overtuigd van het gemak van de koekenpannen van Fissler? En kies je voor de duurzame koekenpan die jarenlang mee gaat? Bestel jouw Fissler koekenpan online bij van der Garde Warenhuis en profiteer niet alleen van een snelle levering, maar ook nog eens van gratis verzending vanaf €89,-.

Of je nu op zoek bent naar een grote of kleine koekenpan van Fissler, bij van der Garde Warenhuis slaag je gegarandeerd. Bekijk het assortiment in onze webshop of kom langs in ons warenhuis in Opheusden.