Verzenden & retourneren

 

Gratis verzending vanaf €49,-

Indien uw bestelling €49,- of meer is dan zal deze gratis worden thuisbezorgd. Is u bestelling minder dan €49,- zullen de verzendkosten €3,99 bedragen. Indien u besteld, op werkdagen, voor 23:00 uur dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. (Nederland)

Uw bestelling zal geleverd worden met Redjepakketje of met GLS. Op het moment van verzending ontvangt u een mailtje met de track en trace gegevens zodat u zelf kunt zien hoe laat het pakket ongeveer bezorgd zal worden. Als u niet aanwezig bent zal het pakket aangeboden worden bij de buren en een kaartje in uw brievenbus gedaan worden op welk huisnummer het dan afgegeven is. Als uw buren niet thuis zijn zal er ook een kaartje in de bus worden gedaan met de vraag of u zelf contact met de transporteur op wilt nemen om aan te geven wanneer het u wel schikt. 

*Op werkdagen voor 23:00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis! Als u vrijdag een bestelling plaatst dan zal deze maandag geleverd worden! Voor levering in België geldt het volgende: voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Levertijd is ongeveer 1 á 2 werkdagen.

 

Retourneren en ruilen

Bij vdgardewarenhuis.nl heeft u de mogelijkheid uw bestelling te retourneren of te ruilen. Dit dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te gebeuren. U kunt dit doen door ons hiervan op de hoogte te stellen door de bestelling binnen 14 dagen te retourneren of binnen 14 dagen ons schriftelijk op de hoogte stelt. Hiervoor gebruikt u het retourformulier (zie het retourformulier hieronder). Wanneer u ons binnen 30 dagen kenbaar heeft gemaakt de overeenkomst te herroepen heeft u 14 dagen om de bestelling terug te sturen. Wij raden u aan bij het afhalen of bij bezorging uw bestelling te controleren. Mocht deze incompleet of beschadigd zijn, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Artikelen die u wilt retourneren dienen in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking aangeboden te worden, tevens dient het product ongeschonden te zijn. Mocht het product toch beschadigd zijn dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen. Wij zullen in beide gevallen het aankoopbedrag aan u terugbetalen, binnen enkele werkdagen, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarvan u gebruikt heeft gemaakt, voor zover technisch mogelijk. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat de producten retour zijn gekomen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd. De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening. 

 

Moet ik een reden voor het retour zenden aangeven?

Bij vdgardewarenhuis.nl is het niet verplicht aan te geven waarom u uw aankoop retour wilt doen, uiteraard stellen wij dit wel op prijs!

 

Hoe kan ik mijn bestelling retour zenden?

Heeft u een artikel welke u terug wilt sturen, dan verzoeken wij u vriendelijk vooraf contact met ons op te nemen.

Wilt u een artikel retour brengen, dan kan dit op kantoortijden in onze winkel in Opheusden. Dalwagenseweg 17, 4043 MS Opheusden

 

Herroepingsformulier

Wilt u uw bestelling herroepen? Dit is mogelijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Wilt u hier gebruik van maken vul dan het Herroepingsformulier correct in en verstuur deze binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar [email protected] of per post naar Dalwagenseweg 17, 4043 MS Opheusden t.a.v. Retour vdgardewarenhuis.nl.

Ook is het mogelijk om uw bestelling te retourneren zonder voorafgaande melding. Het is dan van belang dat uw bestelling, voorzien van herroepingsformulier, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, retour gestuurd te zijn. 

Voor het retourneren van u bestelling, of een gedeelte hiervan, kunt u onderstaand adres gebruiken:

Van der Garde Warenhuis B.V.
T.a.v. Retour vdgardewarenhuis.nl
Dalwagenseweg 17
4043 MS  Opheusden

Herroepingsformulier

U kunt in plaats van ons eigen formulier ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht.