Veel gestelde vragen over pannenkoekenpannen

Wat is een pannenkoekenpan?

Een pannenkoekenpan is pan die speciaal ontworpen is voor het bakken van pannenkoeken. Kenmerkend voor deze pannen is de extra lage rand. Je de kunt de pannenkoek zo gemakkelijk omdraaien met de spatel. Hij is daardoor ideaal voor het bakken van mooie goudgele pannenkoeken.

Waar voldoet een goede pannenkoekenpan aan?

Een goede pannenkoekenpan heeft een aangepast vorm. De zijkanten van de pan moeten lager zijn dan bij een gewone koekenpan. Verder is het belang dat de pan gebruikt kan worden op je kookbron, hij niet snel aanbrand en een vlakke onderkant heeft. .

Hoe moet je een pannenkoekenpan schoonmaken?

Laat de pan even weken in water en een beetje afwasmiddel. Vervolgens kun je de resten gemakkelijk verwijderen. Gebruik hiervoor geen schuursponsje. Hierdoor beschadig je anti-aanbaklaag.

Is een pannenkoekenpan geschikt voor inductie?

Niet alle pannenkoekenpannen zijn geschikt voor inductie. Maak je gebruik van inductie? Kijk dan of er bij de pan vermeldt staat of hij ook geschikt is voor inductie.

Onze levertijden en verzending

Wanneer je jouw pannenkoekenpan voor 23:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 89,-.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »