Speelgoed

Online speelgoed kopen?

Van der Garde Warenhuis is hét adres in de Betuwe waar je terecht kunt voor al je wensen als het gaat om speelgoed. Voor klein en groot, jong en oud, jongens en meisjes, aan iedereen is gedacht! Dit is dan ook meteen te zien wanneer je de winkel binnenstapt. Enorme stellingen staan opgebouwd waarin het speelgoed in allerlei genres is uitgestald, klaar om met jou mee te gaan. Koop jij ook iets moois?

 

Uitgebreid assortiment

Je kunt het zo gek niet bedenken, of Van Der Garde Warenhuis heeft het in huis. Op zoek naar een kraamkado? Van Der Garde heeft een groot assortiment van Little Dutch, wat op dit moment erg in is. Little Dutch is duurzaam speelgoed omdat het gemaakt is van hout. Daarnaast is het speelgoed uitgevoerd in hippe pastelkleuren wat het product nét wat aantrekkelijker maakt dan de welbekende felle basiskleuren. De kleuren van Little Dutch zijn: blauw, roze en een neutrale kleur, mintgroen. Naast het houten speelgoed vind je onder andere ook knuffels, speenslingers en knisperdoekjes. Elk product wordt gemaakt in het blauw, roze en mintgroen zodat je alles van de ‘serie’ kunt verzamelen in dezelfde kleur.

Wanneer kinderen ouder worden is het belangrijk dat ze ook meer uitgedaagd worden in hun spel. Daarom heeft Van Der Garde ook een assortiment dat ‘meegroeit’ met de kinderen. En dit op allerlei vlakken zoals behendigheid, inzicht, creativiteit, denkvermogen en nog veel meer. Hoe hoger de leeftijd op de verpakking staat, hoe moeilijker en uitdagender het is voor de speler. Zo vind je altijd iets passends, want geen enkel kind is natuurlijk hetzelfde!

Naast binnenspeelgoed heeft Van Der Garde Warenhuis ook een groot aanbod in buitenspeelgoed. Hierbij kun je denken aan fietsjes, sportspellen, radiografisch speelgoed, skeelers, schaatsen… teveel om op te noemen!

Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf. Kijk je ogen uit wanneer je door de gangpaden loopt, en vind het perfecte speelgoed voor je kind of iemand anders. Kan je iets niet vinden? Onze medewerkers in de winkel helpen je graag. Is er iets uitverkocht? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheid om iets na te bestellen voor je. Kadootje? Wij pakken het graag voor je in!