Koop je BBQ bij Van der Garde Warenhuis

Op zoek naar een mooie barbecue van hoge kwaliteit? Dan is een Gusta BBQ zeker wat voor jou. Bij Van der Garde Warenhuis vindt je de Gusta Smokerbarbecue in een zwarte kleur. De barbecue heeft een strakke doch stoere uitstraling en is door zijn redelijk kleine formaat ideaal om mee te nemen. Organiseer bijvoorbeeld een gezellige BBQ in het park met je familie of kies voor een barbecue met je vrienden in de achtertuin. Lees snel verder voor meer informatie over deze BBQ en het merk Gusta. Natuurlijk kun je de BBQ ook direct bestellen hier in onze webshop. Bestel je hem voor 23.00, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis!

 

Gusta producten

Gusta wil je met haar producten iedere dag laten genieten. Zij bieden dan ook prachtige producten die je dag een beetje mooier maken. Van home deco artikelen tot een mooi servies en natuurlijk een barbecue, ze hebben het allemaal. Het zijn producten waar je op ieder moment van de dag plezier van hebt. Ze zijn dus ook ideaal als cadeautje! Zorg bijvoorbeeld voor een leuk persoonlijk cadeau of gebruik de producten in je kerstpakket.

 

De Gusta BBQ

De Gusta Smokerbarbecue die je in het assortiment van Van der Garde Warenhuis vindt, is van hoge kwaliteit en heeft een mooie afwerking. Je hebt dus nog jarenlang plezier hebben van dit product. De afmeting is (L)38,5 x (B)26 x (H) 26,5 cm. Hij is dus lekker compact en overal mee naartoe te nemen. Hij is uitgevoerd met een thermometer en inclusief drie verschillende grillen. Door de rook te gebruiken, zorgt hij voor een subtiele garing waardoor al je gerechten nog lekkerder worden! De barbecue is gemakkelijk zelf in te stellen en te bedienen met de verschillende compartimenten en thermometer.

 

Bestel direct

Wil je ook graag op een warme zomeravond kunnen genieten van een heerlijke barbecue in je tuin? Bestel dan de Gusta BBQ uit ons assortiment. Zorg ervoor dat je voor 23.00 ’s avonds besteld, want dan heb je hem de volgende werkdag al in huis! Wil je meer weten over het product? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Uiteraard nodigen we je ook van harte uit in ons mooie warenhuis in Opheusden. Wij informeren je daar graag verder over de Gusta BBQ.