Veel gestelde vragen over Blome droogmolens

Over Blome 

Blome staat al meer dan 40 jaar bekend om de innovatieve, hoogwaardige droogmolens die gemaakt worden in Duitsland. Het dagelijks leven thuis én buitenshuis aangenamer maken, is het doel van Blome. Bij de producten van Blome kun je hoge productkwaliteit, een aantrekkelijk ontwerp en geavanceerde productfuncties verwachten.

Welke Blome droogmolens zijn er verkrijgbaar? 

Bij Van der Garde Warenhuis kun je terecht voor een ruim assortiment Blome droogmolens. De Blome collectie bestaat uit een basic, standaard, premium en deluxe uitvoering. Elke collectie heeft verschillende productkwaliteiten. In de basic collectie vind je een aantal aantrekkelijke instapmodel droogmolens. De Deluxe collectie heeft een stijlvolle uitstraling en is voorzien van een gepatenteerd automatische intrekmechanisme voor de drooglijnen.

Wat zijn de voordelen van Blome droogmolens? 

Blome droogmolens zijn kwalitatief goede droogmolens. Blome heeft vier verschillende collecties met elk verschillende productkwaliteiten die het gebruik aangenamer maken. Elke collectie biedt z’n eigen voordelen.

  • De Basic collectie biedt handige instapmodel droogmolens. Alle droogmolens dragen hebben een maximaal draaggewicht van 25 kg aan én hebben een garantie van 2 jaar.
  • De Standaard collectie biedt al meer functies zoals ophangpunten voor kledinghangers en een draagkracht van 90 kg aan was.
  • De Premium collectie komt standaard met beschermhoes, een garantie van 4 jaar én een maximale draagkracht van 120kg aan was. Verder biedt de droogmolen maximale stabiliteit en is hij gemakkelijk met één hand te openen.
  • De Deluxe collectie is voorzien van een automatische intrekmechanisme waardoor loshangende drooglijnen verleden tijd zijn. Verder hebben de droogmolens een slijtvaste lijn, allround weerbescherming én 5 jaar garantie.

Waar kun je een Blome droogmolen kopen? 

Op zoek naar een prachtige Blome droogmolen? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online bij Van der Garde Warenhuis. Bij Van der Garde Warenhuis vind je alle huishoudartikelen op één plek.

Onze levertijden en verzending 

Wanneer je jouw Blome droogmolen voor 14:00 besteld bij Van der Garde Warenhuis, heb je hem de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 89,-.