Textiel

Wist jij dat je zelfs voor kleding terecht kunt bij Van Der Garde Warenhuis? Wij hebben een assortiment in babykleding van Feetje en kinderkleding. Hierbij horen ook de accessoires zoals slabben, haarbandjes en dergelijke.

Naast kleding voor de kleine kinderen, hebben we ook wat producten voor volwassenen. Zo verkopen we Puma boxershorts voor mannen en vrouwen, Puma sokken en BEEREN ondergoed.

Voor overige textielwaren, zoals hand- en theedoeken, badhanddoeken, gastendoeken, washandjes en dergelijke kun je ook bij Van Der Garde Warenhuis terecht.

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling textiel. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Beeren ondergoed is alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten