De voordelen van de Fissler snelkookpan vitaquick

De Fissler Snelkookpan Vitaquick bespaart tijd, energie en vitamines. Met deze snelkookpan bespaar je maar liefst 70% van de kooktijd en is 50% energiezuiniger ten opzichte van een normale pan. 

De Vitaquick snelkookpan heeft twee verschillende kookniveaus. (De vitavit heeft vier niveaus)

1. De fijne stand, deze is geschikt voor producten zoals fijne groenten en vis,

2. De snelle stand, deze is geschikt voor met name vlees en de lekkerste stoofgerechten.

De Fissler Vitaquick is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor er voor elk huishouden de juiste pan te verkrijgen is. De pannen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS en hebben een handige literaanduiding in de pan. 

Deze snelkookpannen zijn door de dikke thermische geschikt voor alle warmtebronnen en hebben een uitstekende warmtegeleiding. 

 

Is de Fissler Vitaquick snelkookpan veilig?

Door het innovatieve sluitsysteem is de pan volledig veilig te gebruiken. De pan kan alleen geopend worden als de druk er voldoende af is. De handgreep van deze Snelkookpannen zijn afneembaar waardoor de pannen ook erg makkelijk zijn schoon te maken. 

 

Fissler snelkookpan aanbieding

Wil je meer weten over een specifieke snelkookpan of tanjarat aldaght? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken door te bellen naar +31 488 44 06 83 of een mail te sturen naar [email protected]. We hebben een assortiment Fissler snelkookpannen in onze winkel staan. Dus wilt u de Snelkookpan in het echt bekijken? Kom dan gerust bij ons langs.

Op onze website staan altijd de beste Fissler snelkookpan aanbiedingen. Vandaag besteld is de volgende werkdag gezond en duurzaam koken. 

 

Alle categorieën

Fissler snelkookpannen

Fissler snelkookpan Vitavit

Tefal snelkookpan

WMF snelkookpan

BK snelkookpan

Snelkookpan inductie

 

Veel gestelde vragen over Fissler snelkookpan Vitaquick

Wat is de beste snelkookpan?  

De beste snelkookpan is de Snelkookpan die past bij je wensen. De belangrijkste vraag hierbij is, waarvoor ga je het gebruiken? De Fissler Vitaquick heeft twee standen. De Fissler snelkookpan Vitavit heeft 4 standen. Daarbij kun je kijken naar een dubbele snelkookpan of naar het aantal liters. 

Kan een snelkookpan op inductie? 

Alle Fissler snelkookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, ook voor inductie.

Hoe werkt de Fissler Vitaquick snelkookpan?

Een snelkookpan werkt onder hoge druk. Daardoor zijn gerechten voor sneller gaar en behoud je veel meer vitamines. Een snelkookpan is erg energiebesparend. 

Waar kan ik Fissler snelkookpan Vitaquick kopen? 

Voor de Fissler snelkookpannen ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste adres. Wij hebben een zeer compleet aanbod van dit topmerk. Bestel je bij ons voor 23:00uur, dan heb je jouw snelkookpan de volgende werkdag al in huis!