Wenskaarten

Wenskaarten

 

Al eeuwen geleden had men de behoefte om elkaar te troosten, een hart onder de riem te steken of een grapje met iemand uit te halen. Men wilde dit op een passende manier doen, zodat het echt iets persoonlijks had. Hiervoor hadden de edelen mannen iets bedacht. Zij maakten van hout allerlei snijwerken en stuurden dit naar de ander toe, wanneer deze bijv. ziek was en wel een oppepper kon gebruiken. Ook werd dit gedaan om de ander te laten weten dat er aan hem of haar gedacht werd. Daarnaast werden houtsnijwerken ook regelmatig gebruikt om de liefde aan iemand te verklaren.

De tijd van deze snijwerken maken is voorbij, maar de behoefte om een ander iets toe te sturen is nog altijd gebleven. Zo zijn we belandt bij de wenskaarten! Een leuke, attente manier om een ander te laten weten dat je aan hem of haar denkt. En natuurlijk véél makkelijker en sneller dan een houtsnijwerk maken.

Van Der Garde warenhuis heeft een groot en heel divers aanbod in wenskaarten. Zo vind je bij elke gelegenheid wel een passend kaartje. Natuurlijk de bekende verjaardagskaarten en jubileumkaarten, maar ook condoleancekaarten en de wat neutralere kaarten met teksten als: Veel sterkte, of: Bedankt.


Stijlen

De kaarten in het assortiment bij Van Der Garde hebben allemaal verschillende stijlen. Denk hierbij aan rustiek, retro en zwart/wit. Daarnaast vind je ook kaarten met dieren en natuur als ontwerp. Op deze manier kan je op zoek gaan naar een kaart die bij de ontvanger past, zodat het gebaar echt iets persoonlijks krijgt.

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek het zelf.

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling Wenskaarten. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Wenskaarten zijn alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten