Decoratie en cadeau

Decoratie en cadeau

Wil je je inrichting wat extra’s geven? Op zoek naar een passend stukje decoratie om je huis wat meer uitstraling te geven? Of wil je misschien een huiselijk cadeau geven? Ook hiervoor ben je bij Van Der Garde Warenhuis in Opheusden aan het juiste adres.

Van Der Garde gaat mee in de woontrends die op het moment in zijn. Op die manier is het assortiment continu in verandering en blijft het bij de tijd. Natuurlijk zijn er ook producten die tijdloos zijn. Denk maar aan de houten borden met teksten erop zoals: ‘in ons huis’, of: ‘bij ons in de klas’. Vervolgens worden er allerlei dingen opgesomd die er gebeuren. Of wat dacht je van Rotan opbergmanden? Ideaal om bijvoorbeeld speelgoed in op te bergen. Ook onderzetters zijn vaak tijdloos, zoals de simpele maar elegante houten onderzetters die met een stijlvolle opberger meegeleverd worden. Wanneer je op zoek bent naar eens wat anders, vind je ook onderzetters met allerlei grappige teksten en captions. Gegarandeerd een ijsbreker!

Van Der Garde heeft een heel divers aanbod in decoratie en cadeau. Klokken, sierkussens, bloempotten, schilderijen en andere muurdecoratie, kaarsen…

Er staan ook spullen in het aanbod die exclusief zijn. Bijvoorbeeld een tijdschriftenhouder. Hier worden er maar enkelen van ingekocht en is daarom een zogeheten ‘limited edition’. Hierdoor blijft het aanbod van het warenhuis verrassend en modieus!

Natuurlijk denkt Van Der Garde Warenhuis ook aan alle jarigen, pasgeborenen, jubilarissen en alle andere feestvarkens. Niets is leuker dan een passend en daardoor persoonlijk cadeau te krijgen! Bij Van Der Garde vind je dan ook leuke cadeaupakketjes. Hierbij kan je denken aan een leuke pot gevuld met verse thee, inclusief lepeltje en een leuke tekst. Maar ook aan kant-en-klare giftsets gevuld met verzorgingsproducten. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf losse producten bij elkaar te zoeken, en bij de kassa hiervan een cadeaupakket van laten maken. Een echt cadeau op maat!

Voor kinderen is het mogelijk om een mand te vullen met cadeautjes uit de winkel. Deze mand wordt dan in de winkel geplaatst en uit deze mand kunnen de cadeautjes gekocht worden voor de jarige. Zo weet je precies wat de jarige wil hebben en kun je zelf kiezen welke je wilt geven. Handig!