Feestartikelen

Feestartikelen van der Garde Warenhuis

 

Pimp your celebration!

Iets te vieren? Op zoek naar feestartikelen die meteen in het oog springen en perfect aansluiten bij de gelegenheid? Of misschien wil je zelfs een bepaald thema aanhouden? Alles kan met de feestartikelen van Van Der Garde uit Opheusden!

Je kent het vast wel. Je bent op zoek naar de mooiste versieringen voor de verjaardag van je zoon of dochter, voor een huwelijksjubileum, voor een geboorte of een andere feestelijke gelegenheid, maar je hebt nog steeds niet dátgene gevonden wat jou echt aanspreekt en waarvan je zeker weet dat het goed aansluit bij het feest. Daarnaast mag je natuurlijk ook de doelgroep niet uit het oog verliezen. Het in de Betuwe gelegen warenhuis Van Der Garde vindt dat dit anders kan.

Shoppen voor jouw feestje wordt vanaf nu óók een feestje!

Maar, first things first. Uitnodigingen! Want zonder uitnodigingen kun je geen feestje houden. In deze moderne tijd worden uitnodigingen snel verstuurd via e-mail of een WhatsApp-berichtje. Natuurlijk veel makkelijker dan kaarten versturen. Maar laten we niet vergeten hoe het voelde om een échte uitnodiging te krijgen, en ook hoe leuk het was om deze uit te delen! Ken jij dat gevoel nog? Nee? Laten we dat dan samen weer terugbrengen in onze samenleving!

Bij Van Der Garde vind je een ruim assortiment in uitnodigingen. Toegepast op verschillende feestredenen zodat je altijd vindt wat je nodig hebt. Daarnaast zijn de ontwerpen van de kaarten ook heel divers, zodat je iets kunt vinden wat echt bij jou past.

Na de uitnodigingen kan het shoppen van feestartikelen beginnen! Van Der Garde Warenhuis heeft een groot en divers assortiment als het gaat om versieringen. Je kunt het zo gek niet bedenken, we zijn van alle markten thuis. Naast de zo bekende ‘gewone’ slingers en ballonnen kun je ook eens voor wat anders kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van folie ballonnen in goud of zilver? Ballonnen doen het altijd goed, maar folie ballonnen geven nét dat beetje extra wat jouw feestje laat sprankelen!

Aan elke gelegenheid is gedacht. De liefde wordt gevierd met een romantisch hartjesslinger, en aan de wereld wordt bekend gemaakt dat er een jongen of meisje is geboren door onze té schattige babyballonnen. Wist je dat je zelfs servetten en kartonnen bordjes kunt kopen voor de geboorte van een jongen of meisje? Maak het geheel af met een mooie letterslinger en zo breng je alles helemaal in stijl voor je feest!

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling Feestartikelen. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Feestartikelen zijn alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten