Vliegengordijnen met hulzen kopen bij Van der Garde Warenhuis

Zoek je vliegengordijnen met hulzen van goede kwaliteit? Dan zit je helemaal goed bij Van der Garde Warenhuis. Wij bieden een ruim assortiment met vliegengordijnen in verschillende uitvoeringen en maten. Wij verkopen niet alleen vliegengordijnen met hulzen, maar hebben ook gordijnen met lamellen en kattenstaarten. Je kunt bij ons kiezen voor de kleuren ecru, zwart en grijs. Welke kleur en afmeting heeft jouw voorkeur? Bekijk het aanbod en bestel direct het vliegengordijn van je keuze. Wanneer je voor 23.00 ’s avonds bestelt, heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis.

 

Diverse kleuren en afmetingen

Vooral ’s zomers kun je behoorlijk last hebben van vliegende insecten in huis. Wil je deze effectief buiten de deur houden? Dan zal een vliegengordijn met hulzen je zeker helpen. Dit type vliegengordijn is duurzaam, effectief en decoratief. Groot voordeel is daarnaast dat ze kant-en-klaar worden geleverd. Je hoeft dus niet zelf aan de slag om de kralen te rijgen. Het model met hulzen is bij ons te verkrijgen in drie kleuren, ecru, zwart en grijs. Ook qua afmeting zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor 210 x 90 cm en 232 x 100 cm.

 

Hulzen van sterk kunststof

Wil je graag een van de vliegengordijnen bestellen? Meet dan vooraf je deur op. Je weet dan precies welk gordijn je nodig hebt. Komt de maat niet 100% overeen? Geen probleem, want je kunt de lengte nog eenvoudig zelf aanpassen. De hulzen van het gordijn zijn gemaakt van polyethyleen. Dit flexibele kunststof breekt niet wanneer het bijvoorbeeld tussen de deur komt. De geregen metalen haken in de tubes zorgen ervoor dat het gordijn ijzersterk is. Ze zijn namelijk gemaakt van gegalvaniseerd staaldraad en zullen dus ook niet roesten. Ze geven ook genoeg gewicht om sluitend te blijven hangen.

 

Bestel je vliegengordijn

Wil je ook vliegen effectief buiten de deur houden? Bestel dan een van de vliegengordijnen met hulzen uit ons online assortiment. Bestel voor 23.00  ’s avonds  en je hebt hem de volgende werkdag al in huis. Heb je nog vragen over het vliegengordijn en de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Je kunt ook langskomen in ons grote warenhuis in Opheusden. Wij laten je daar graag de vliegengordijnen met hulzen zien.

 

Veel gestelde vragen over hulzen vliegengordijnen?

Wat is een hulzen vliegengordijn? 

Vliegengordijnen met hulzen gebruik je om vliegen en ander ongedierte buiten de deur te houden, Dit type vliegengordijn heeft slierten met kunststof hulzen. Ze zijn decoratief, diervriendelijk en vooral heel efficiënt als deurgordijn.

Hoe werkt een hulzen vliegengordijn? 

Een hulzen vliegengordijn bestaat uit strengen met hulzen. Ze hangen strak tegen elkaar en blijven door hun gewicht goed op hun plek. Hierdoor krijgen vliegen en andere insecten vrijwel geen kans om naar binnen te dringen.

Hoe moet je een hulzen vliegengordijn ophangen? 

De hulzen vliegengordijnen kun je op verschillende manieren op of in het kozijn monteren. Bij het bestelde vliegengordijn wordt een handleiding geleverd, zodat je precies weet hoe je het moet uitvoeren.

Waar kun je hulzen vliegengordijnen kopen? 

Bij Van der Garde Warenhuis vind je vliegengordijnen met hulzen in verschillende maten en uitvoeringen. Zit de gewenste maat er niet tussen? Dan kun je het vliegengordijn heel gemakkelijk zelf op maat maken.

Onze levertijden en verzending 

Bestel je jouw hulzen vliegengordijnen voor 23:00 bij Van der Garde Warenhuis, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Verder bieden we gratis verzending vanaf 49,-.