BK Easy Induction pannen

BK Easy Induction pannen: hoogwaardige prijskwaliteit verhouding

Als je op zoek bent naar pannen die geschikt zijn voor inductie koken en een BK gifvrije koekenpan dan is de BK Easy Induction collectie zeker het overwegen waard. Deze pannen zijn niet alleen geschikt voor inductie koken, maar ook voor alle andere soorten kookplaten. Daarnaast zijn de pannen van deze collectie van goede kwaliteit en bieden ze veel gebruiksgemak. Hieronder lees je meer over de BK Easy Induction pannen.

Waarom BK Easy induction pannen?

De BK Easy Induction pannen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van een unieke Keramische anti-aanbaklaag. Dat is een antiaanbaklaag zonder PFAS, een gezonde koekenpan dus. Hierdoor hoef je weinig tot geen olie of boter te gebruiken tijdens het koken en blijft er geen eten plakken aan de bodem van de pan. Bovendien zijn de pannen voorzien van een stevige handgreep die niet heet wordt tijdens het koken. Dit zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak. Ideaal!

Dus nog een keer op een rijtje, de voordelen van deze pan zijn:

 • Sterke aluminium bodem
 • Snelle gelijkmatige warmte verdeling door de pan
 • Stevige cool touch handgrepen
 • Sterke keramische antiaanbaklaag
 • Antiaanbaklaag zonder PFAS

 

Welke pannen zitten in de BK Easy induction collectie?

De BK Easy Induction collectie bestaat uit verschillende soorten pannen. Zo zijn er bijvoorbeeld koekenpannen, hapjespannen en wokpannen verkrijgbaar. Al deze pannen zijn beschikbaar in verschillende formaten. Hierdoor is er voor ieder gerecht wel een geschikte pan te vinden. Bovendien zijn alle pannen voorzien van een sterke bodem die zorgt voor een goede en gelijkmatige warmteverdeling.

 

Alle BK easy induction pannen op een rijtje

Zoals vermeld bestaat deze set uit verschillende pannen. Deze komen in alle vormen en maten maar welke bestaan er nou precies? Hieronder vind je een uitgebreide lijst met alle pannen uit de BK easy Induction collectie:

 • Koekenpannen 20cm / 24cm / 26cm / 28cm / 30cm
 • Koekenpannenset (extra voordelig) 24cm+28cm
 • Wokpan 30cm
 • Wadjan wokpan 36cm
 • Hapjespannen 24cm + deksel / 28cm + deksel
 • Grillpan 26x26cm
 • Steelpan 16cm 

 

Onderhoud van de Easy induction pannen

De pannen van de BK Easy Induction collectie zijn zeer duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een krasvaste anti-aanbaklaag. Hierdoor hoef je de pannen niet snel te vervangen en bespaar je dus geld. Het onderhoud van de pannen is bovendien heel eenvoudig. Je kunt ze gewoon met de hand afwassen of in de vaatwasser plaatsen. Let wel goed op! Om de optimale levensduur van je pannen te bereiken raden wij aan je pannen altijd met de hand af te wassen. 

 

Waar kan ik de BK easy induction serie kopen?

De BK Easy Induction pannen zijn verkrijgbaar in onze fysieke pannenstore of op onze webshop. Bestel je deze prachtige pannen voor 23:00? Dan geniet je de volgende dag nog van deze pannen van BK. Bestel je voor meer als €89,- dan betaal je geen verzend kosten waardoor het koken nog beter aanvoelt. Zien we je snel?

 

Video review BK easy induction pannen

Nog meer informatie gewild over deze uitgebreide pannen collectie? Bekijk dan onze product review! Hierin laten we artikelen in beeld zien en vertellen we wat over de voordelen en ook de nadelen. We zien je daar!

 

Veel gestelde vragen over BK Easy Induction pannen

Zijn de BK Easy Induction pannen geschikt voor alle kookplaten?  

Ja, de BK Easy Induction pannen zijn geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductiekookplaten.

Kan ik de pannen in de vaatwasser reinigen?  

Ja, de BK Easy Induction pannen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Wel is het belangrijk om de instructies voor onderhoud en reiniging in acht te nemen om de levensduur van de pannen te verlengen. Gebruik daarom altijd een handafwas voor de optimale levensduur!

Is er garantie op de BK Easy Induction pannen?  

Ja, er is garantie op de BK Easy Induction pannen. De duur van de garantie kan variëren per artikel. Meestal zit er 2 a 3 jaar garantie op deze collectie.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de anti-aanbaklaag van de pannen langer meegaat? 

Om de anti-aanbaklaag van de BK Easy Induction pannen langer mee te laten gaan, is het belangrijk om de pannen niet met scherpe of metalen voorwerpen te krassen. Daarnaast is het beter om geen harde reinigingsmiddelen te gebruiken, maar de pannen eenvoudig met de hand of in de vaatwasser te wassen.

Zijn de handgrepen van de BK Easy Induction pannen hittebestendig? 

Ja, de handgrepen van de BK Easy Induction pannen zijn hittebestendig en worden niet heet tijdens het koken. Hierdoor zijn de pannen veilig in gebruik en kun je ze zonder problemen verplaatsen of vastpakken tijdens het koken.