Bestel je rotan manden bij Van der Garde Warenhuis

Rotan manden van Van der Garde Warenhuis

Ben je op zoek naar stijlvolle rotan manden voor in huis? Dan ben je bij Van der Garde Warenhuis aan het juiste (online) adres. Wij verkopen namelijk prachtige rotan opbergmanden in diverse maten. Ideaal voor het opbergen van speelgoed of andere gebruiksvoorwerpen. Bekijk snel de verschillende maten die wij aanbieden en kies je favoriet. Meer weten over de opbergmanden? Lees dan snel verder. Natuurlijk kun je ook direct een bezoekje brengen aan ons ruime warenhuis in Opheusden om de opbergmanden in het echt te bekijken.

 

Stijlvolle en handige opbergmanden

De rotan manden die wij bij Van der Garde Warenhuis verkopen zijn van Woonexpress. Ze zijn praktisch en staan ook nog eens heel sfeervol in je interieur. Deze opbergmanden passen met hun rotan materiaal heel goed in een landelijk, romantisch of werelds interieur. Daarnaast zijn de stevige opbergmanden ideaal voor gezinnen met kinderen. Je kunt er namelijk prima speelgoed in opbergen! Door het handige deksel is het speelgoed of de andere voorwerpen direct uit het zicht. De manden zijn tevens uitgevoerd met handgrepen, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen

 

Rotan manden in verschillende maten

De rotan manden zijn bij ons warenhuis te verkrijgen in verschillende maten. De prachtige grijze mand is verkrijgbaar in maat S, M en L. De mand in maat S heeft een afmeting van (B)51 x (H)28 x (D)28 cm en een inhoud van 40 liter. De M heeft een afmeting van (B)62 x (H)38 x (D)37 cm en een inhoud van 87 liter. En tot slot heeft de L mand afmetingen van (B)75 x (H)42 x (D)45 cm en een inhoud van 141 liter. Genoeg ruimte dus voor al je spullen! Welk formaat kies jij?

 

Bestel direct je rotan mand

Wil je thuis ook gebruik kunnen maken van deze stijlvolle en praktische rotan manden? Bestel hem dan hier gemakkelijk en snel. Zorg ervoor dat je voor 23.00 ’s avonds besteld. Je hebt hem dan namelijk de volgende werkdag al in huis! Wil je de manden graag in het echt bekijken? Dan kom je langs in ons ruime warenhuis in Opheusden. Wij laten je dan graag de verschillen rotan manden zien.

Lees meer