Fritel Friteuse? Bestel bij Van der Garde Warenhuis

Bestel je Fritel Friteuse bij Van der Garde Warenhuis

Op zoek naar een Fritel Friteuse? Je vindt hem bij Van der Garde Warenhuis. Wij hebben in onze webshop friteuses van Fritel in verschillende maten en vermogens. Fritel staat bekend om zijn friteuses van hoogstaande kwaliteit die jarenlang meegaan. Voor iedere wens is er passende friteuse te vinden. Op zoek naar een friteuse van klein formaat? Ga dan bijvoorbeeld voor de Turbo SF 4050. Op zoek naar een groter exemplaar met een koude zone en dubbel verwarminselement? Dan is de Turbo SF 4345 misschien wat voor je. Je vindt bij ons zelfs speciale duo friteuses! Bestel het gewenste apparaat vandaag nog en wij zorgen ervoor dat je hem super snel in huis hebt.

 

Maak kennis met de Fritel Friteuse

Wil je smakelijke gerechten op tafel zetten of genieten van een heerlijke snacks? Dan is een Fritel Friteuse precies wat je nodig hebt. Fritel beschikt als enige elektrofabrikant in Europa over een eigen ontwikkelingsafdeling. Zij hebben de knowhow en expertise in huis om keer op keer prachtige innovatieve producten te ontwikkelen en produceren. Wanneer je een toestel van dit merk koopt, kun je dan ook rekenen op topkwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Voor iedere behoefte is er een passende friteuse ontwikkeld. Van groot, klein, rond, rechthoekig, met antistofdeksel, filterdeksel, kunststof of metaal, gebruik in het huishouden of professioneel, Fritel heeft het.

 

Diverse friteuseseries

Fritel heeft verschillende friteuseseries. Zoek je een degelijk, kwalitatief en functioneel toestel met een budgetvriendelijke prijs? Kies dan voor een van de  friteuses uit de Starter serie. Neem bijvoorbeeld de FR 1490. Voor kwalitatieve toestellen met unieke innovatieve voordelen, onderhoudsvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor zowel grote als kleine gezinnen kies je de Family serie. Ga dan bijvoorbeeld voor de Turbo SF 4571 of Turbo SF 4178. Wil je een echt topproduct die garant staat voor hoge performantie en precisie, dan raden wij je de Chef serie aan met de FryTastic 5371 en 5150. Ook de echte pro’s kunnen terecht bij Fritel. Koop bijvoorbeeld de Profi 4920 of de 4605.

 

Bestel je friteuse

Wil je ook thuis kunnen genieten van de fantastische friteuses van Fritel? Bekijk dan direct de verschillende specificaties van de apparaten en zoek het toestel uit dat aansluit bij je wensen. Bestel je voor 23.00 ’s avonds, dan heb je hem de volgende werkdag al in huis. Natuurlijk kun je voor meer informatie over de verschillende apparaten altijd langskomen in ons grote warenhuis in Opheusden. Wij helpen je graag met advies op maat, zodat jij straks thuis kunt genieten van je Fritel Friteuse.

Lees meer