Koken en tafelen

Van Der Garde Warenhuis uit Opheusden weet als geen ander hoe belangrijk goed materiaal is om een lekkere, goed uitziende maaltijd op tafel te zetten. Daarom beschikt Van Der Garde over een groot assortiment pannen en elektrische apparaten om je daarbij te helpen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze webshop!

Word een professional in de keuken met behulp van onze pannen en ander kookgerei!

In onze webshop vind je onder de categorie ‘koken en tafelen’ de subcategorie ‘pannen’. Hier vind je de basis van elke keuken: kookpannen en bak/braadpannen. Heel bekend om de kwaliteit en handigheid zijn de BK-pannensets. Van Der Garde heeft in het assortiment verschillende BK-pannensets, waarvan de pannen ook los verkrijgbaar zijn. Een ander groot merk naast BK is Tefal. Deze gaan lang mee in gebruik en zorgen voor veel kookplezier in de keuken. Soeppannen, braadpannen, wokpannen, koekenpannen… Naar welke pan je ook op zoek bent, bij Van Der Garde Warenhuis zal je het vinden.

 

Maar met alleen pannen red je het natuurlijk niet in de keuken. Elektrische apparaten zoals een staafmixer van Fritel, of een friteuse zijn onmisbaar geworden bij het bereiden van heerlijke maaltijden. En wat dacht je van de Snacktastic Airfryer? Geen snacks, groenten of andere hapjes meer die bereidt zijn in vet, maar die door middel van hete lucht klaargemaakt worden waardoor je tot wel 80% minder vet binnenkrijgt en je ook geen last hebt van hangende eetluchtjes. Win-win!

Daarnaast vind je in de webshop veel producten van Fritel, zoals allerlei soorten bakplaten en blenders. Zij helpen jou om elke dag weer wat lekkers op tafel te zetten!

 

Ook voor buiten koken en tafelen!

Als er iets is wat wij Hollanders graag doen, dan is het eten in de buitenlucht. Zodra het mooi weer is worden de barbecues uit de kast gehaald, het stof er van afgeblazen en buiten klaar gemaakt voor gebruik. Onze Gusta Smokerbarbecue heeft een stoere, robuuste uitstralingen is uitgevoerd in de kleuren zwart en mosgroen. Deze barbecue is gemaakt van staal wat er voor zorgt dat het stevig op elke ondergrond staat.  Bij de Smokerbarbecue wordt gebruikt gemaakt van, je raad het al, rook. Hierdoor krijgen de etenswaren die bereidt worden op de barbecue een verrassende smaak door de subtiele garing. Kortom: de Gusta BBQ Roker is een echte blikvanger en laat je versteld staan hoe lekker barbecueën kan zijn. Smullen met stijl!