Spellen

Spellen van der Garde Warenhuis

Het spelen van spelletjes is iets wat mensen altijd al hebben gedaan. De ene periode wat meer dan de ander, maar altijd wel aanwezig geweest. Vanaf jongs af aan spelen we al, die behoefte is in de kinderjaren het grootst. In deze jonge jaren leren we de wereld kennen en bedenken we met onze ongeremde creatieve brein de allerleukste spelletjes. Spelen is heel onschuldig en misschien lijkt het soms zelfs een beetje nutteloos, maar niets is minder waar. Bij elk spel dat er wordt gespeeld wordt er zeker wel iets bereikt, of dat nu in het moment is of iets voor later maakt geen verschil. Ook hier in de Betuwe in Opheusden zijn er veel jonge kinderen. Met name in de zomer zijn deze regelmatig op straat te vinden en zijn ze meestal een spel aan het spelen.

 

Er zijn twee verschillende vormen van het spelen van spellen. Beide hebben hetzelfde einddoel en dat is het hebben van vooral heel veel plezier. Tegelijk daag je jezelf of elkaar uit om beter te presenteren, wat weer voor persoonlijke ontwikkeling zorgt. Je kan na het veelvuldig spelen van een spel steeds beter worden. Oefening baart kunst zegt men dan, je ontwikkelt jezelf dus zeker.

 

De ene vorm van spelen is echt actief bezig zijn. Je kan hierbij denken aan tikkertje, voetbal of een wedstrijdje rennen of fietsen. Actief spelen, wat zich vaak buiten afspeelt, zorgt met name bij kinderen voor lichamelijke ontwikkeling en het verfijnen van de motoriek. Maar ook volwassenen ‘spelen’ nog zeker buiten, denk maar eens aan een potje voetbal of een wedstrijdje hardlopen. Bij volwassenen noemen we het dan alleen geen spelen meer, maar sporten.

 

De andere vorm zijn denkspelletjes. Dit zijn bijvoorbeeld bordspellen en kaartspellen. Deze kunnen soms alleen gespeeld worden, maar de meeste zijn gemaakt om met een gezelschap te spelen. Dat is natuurlijk ook veel leuker. Deze spelletjes kunnen altijd gespeeld worden of het nu mooi weer is of niet. Dat is nou het mooie aan spellen.

 

Spellen bij Van de Garde

Bij van de Garde in Opheusden ben je voor allerlei soorten spellen aan het beste adres. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de grootste spellenafdeling hebben van de hele Betuwe! Een kleine greep uit ons assortiment om je een kleine indruk te geven. Hét assortiment van Opheusden en omstreken zijn voor het gemak verdeeld in verschillende categorieën. Dit zijn de categorieën bordspellen, gezelschapsspellen, kinderspellen en kaartspellen. Dat is lekker makkelijk zoeken.

 

Natuurlijk zijn de meest gangbare spellen ook in ons assortiment te vinden. Je kunt hierbij denken aan Monopoly, Zeeslag en Rummikub. Maar ook spellen als dammen, schaken en stratego ontbreken zeker niet. Nog andere bekende spellen zijn Risk, Kolonisten van Catan, Twister, Mens erger je niet, Cluedo, Ticket to Ride en nog veel meer. Wij staan dus niet voor niets bekend om ons enorme aanbod speelgoed. De meeste van onze spellen zijn van de bekende merken 999Games, Jumbo en Ravensburger. Hierdoor weet je zeker dat je er veel plezier aan gaat beleven.

 

Ben je benieuwd naar de rest van ons assortiment? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel. Heb je een vraag over een product of wil je wat meer informatie, loop dan eens bij ons binnen of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

 

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling spellen. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Onze spellen zijn verkrijgbaar via de webshop en in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten