Afvalemmers / prullenbakken

Bent u op zoek naar hoogwaardige afvalemmers en prullenbakken? Bij onze winkel bieden wij een uitgebreide selectie van producten van het gerenommeerde merk Brabantia. Of u nu op zoek bent naar een Bo Touch Bin, een pedaalemmer, een touch afvalemmer of een push afvalemmer, wij hebben het allemaal. In deze categoriepagina zullen we de verschillende types afvalemmers en prullenbakken van Brabantia bespreken en hoe ze uw dagelijkse afvalbeheer kunnen verbeteren.

 

Bo Touch Bin: Stijlvol en Functioneel

De Bo Touch Bin prullenbak is een uniek en eigentijds ontwerp van Brabantia dat zowel stijlvol als functioneel is. Deze afvalemmer is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren, waardoor u kunt kiezen wat het beste bij uw interieur past. Met zijn zachte sluiting en handige uitneembare binnenemmers maakt de Bo Touch Bin afval scheiden en verwijderen een moeiteloze taak.

 

Pedaalemmers: Handig en Hygiënisch

Onze collectie Brabantia pedaalemmers biedt een breed scala aan opties voor uw behoeften. Met het duurzame pedaalmechanisme kunt u de prullenbak handsfree openen, wat zorgt voor maximale hygiëne. Of u nu een kleine pedaalemmer voor de badkamer nodig heeft of een grote pedaalemmer voor de keuken, Brabantia heeft de perfecte oplossing.

 

Touch Afvalemmer: Gemak met één aanraking

Met de Brabantia Touch afvalemmer kunt u uw afval weggooien met slechts één zachte aanraking. Het slimme soft-touch systeem zorgt voor een soepele opening en sluiting van de deksel, terwijl de geur en het vuil binnenin de afvalemmer blijven. Deze elegante en praktische afvalemmer is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor hij perfect is voor elke ruimte in uw huis.

 

Push Afvalemmers: Eenvoudig en Efficiënt

De Brabantia push afvalemmers zijn ideaal voor wie op zoek is naar eenvoud en efficiëntie. Met een duurzaam push-systeem kunt u de prullenbak gemakkelijk openen en sluiten zonder gedoe met pedalen of deksels. Deze afvalemmers hebben een solide constructie en zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

 

Brabantia: Kwaliteit en Duurzaamheid

Wat al deze afvalemmers en prullenbakken met elkaar gemeen hebben, is de hoge kwaliteit en duurzaamheid die Brabantia als merk biedt. Brabantia staat bekend om zijn vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en duurzaam kunststof, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

 

Alle Brabantia Prullenbakken op een rij

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment afvalemmers en prullenbakken van het merk Brabantia. Of u nu de voorkeur geeft aan een Bo Touch Bin, een pedaalemmer, een touch afvalemmer of een push afvalemmer, wij hebben het juiste product voor u. Verbeter uw afvalbeheer met de stijlvolle en functionele oplossingen van Brabantia. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak met Brabantia afvalemmers en prullenbakken.

Let op: Naast de genoemde Brabantia producten hebben wij ook nog andere types afvalemmers en prullenbakken beschikbaar. Bezoek onze website pagina's of winkel voor het volledige assortiment.

Veel gestelde vragen over afvalemmers

Welke soorten prullenbakken zijn er?  

De bekendste soorten prullenbakken zijn pedaalemmers, push afvalbakken, inbouwafvalemmers en de duo/ trio prullenbakken. De pedaalemmer bedien je met de voet, terwijl je een push afvalemmer of Touch bin opent met je hand. Inbouwafvalemmers worden in de keuken ingebouwd, zodat je geen losse afvalemmer in je keuken neer hoeft te zetten. Tot slot zijn de duo/trio prullenbakken ideaal voor het scheiden van afval.

Welk maten prullenbakken zijn er? 

Prullenbakken zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende maten. Heb je voldoende ruimte in je huis? Dan kun je kiezen voor een groot model met een inhoud van bijvoorbeeld 60 liter. Kleinere exemplaren hebben een inhoud van 40, 30 of 20 liter. Wil je graag afval direct kunnen scheiden? Kies dan voor een model met twee emmers met een inhoud van twee keer 20 liter of 11 en 23 liter. Op zoek nar een kleine prullenbak voor de badkamer of wc? Dan is een prullenbak met een inhoud van 3, 5 of 12 liter voldoende.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een prullenbak? 

Wanneer je een nieuwe prullenbak gaat aanschaffen, moet je jezelf een aantal vragen stellen. Waar wil je de prullenbak gebruiken? In de keuken zet je waarschijnlijk een groter model neer dan in de badkamer of wc. Welke bediening heeft jouw voorkeur? Bedien je de prullenbak liever met de voet of wil je hem met de hand kunnen bedienen. Welke kleur en welk materiaal vind ik praktisch en mooi? Het oog wil uiteraard ook wat en daarom selecteer je de prullenbak ook op het materiaal en de kleur.

Krijg je garantie op een afvalemmer? 

Of je garantie krijgt op een afvalemmer, ligt aan het merk en type prullenbak dat je hebt aangeschaft. Veel topmerken als Brabantia geven zelfs 10 jaar garantie op hun afvalemmers. Wanneer je een prullenbak koopt, ontvang je hier meestal meer informatie over.