Puma boxershorts en sokken

Puma ondergoed

 

Zijn je oude sokken toe aan vervanging? Kom je nét een setje ondergoed te kort omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat? Van Der Garde Warenhuis uit Opheusden heeft naast heel veel speelgoed en huishoudelijke artikelen, ook een afdeling in textiel. Hier vind je onder andere sportsokken, gewone sokken voor dames en heren, boxershorts e.d.

De uitvoeringen van Puma zijn in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen wat bij jou past en wat je nodig hebt. Naast de gewone heren- en damessokken, verkopen wij ook echte geitenwollensokken. Nooit meer koude voeten met de enige echte geitenwol!

Ook voor kindersokken ben je bij Van Der Garde aan het juiste adres. Deze zijn aangepast aan deze doelgroep door gebruik van andere kleuren en afbeeldingen. Als je in onze winkel bent, kijk dan ook even naar de aanbiedingsets. Meer sokken voor een lagere prijs!

 

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling ondergoed en sokken. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Puma boxershorts en sokken zijn alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten