Decoratie en cadeau

VanDerGardeWarenhuis decoratie en cadeau

 

Wanneer je je inrichting wat extra’s wilt geven, of op zoek bent naar een passend stukje decoratie om je huis wat meer uitstraling te geven, of iemand een huiselijk cadeau wilt geven, is Van Der Garde Warenhuis in Opheusden hét adres waar je gegarandeerd slaagt!

Van Der Garde gaat mee in de woontrends die op het moment in zijn. Op die manier is het assortiment continu in verandering en blijft het bij de tijd. Natuurlijk zijn er ook producten die tijdloos zijn. Denk maar aan de houten borden met teksten erop zoals: ‘in ons huis’, of: ‘bij ons in de klas’. Of wat dacht je van Rotan opbergmanden? Ideaal om bijvoorbeeld speelgoed in op te bergen. Van Der Garde heeft een heel divers aanbod in decoratie en cadeau. Klokken, sierkussens, bloempotten, schilderijen en andere muurdecoratie, kaarsen… teveel om op te noemen!

Er staan ook spullen in het aanbod die exclusief zijn. Bijvoorbeeld een tijdschriftenhouder. Hier worden er maar enkelen van ingekocht en is daarom een zogeheten ‘limited edition’. Hierdoor blijft het aanbod van het warenhuis verrassend en modieus.

Als vanzelfsprekend denkt Van Der Garde Warenhuis ook aan alle jarigen, pasgeborenen, jubilarissen en alle andere feestvarkens. Niets is leuker dan een passend en daardoor persoonlijk cadeau te krijgen! Bij Van Der Garde vind je dan ook leuke cadeaupakketjes. Hierbij kan je denken aan een leuke pot gevuld met verse thee, inclusief lepeltje en een leuke tekst. Maar ook aan kant-en-klare giftsets gevuld met verzorgingsproducten. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf losse producten bij elkaar te zoeken, en bij de kassa hiervan een cadeaupakket van laten maken. Een echt cadeau op maat!

Voor kinderen is het mogelijk om een mand te vullen met cadeautjes uit de winkel. Deze mand wordt dan in de winkel geplaatst en uit deze mand kunnen de cadeautjes gekocht worden voor de jarige. Zo weet je precies wat de jarige wil hebben en kun je zelf kiezen welke je wilt geven. Handig!

 

 

Neem een kijkje in onze winkel en ontdek zelf onze afdeling babykleding. Plan hier direct jouw route. 

 

 
Kom langs in onze winkel
Decoratie en cadeau artikelen zijn alleen verkrijgbaar in ons warenhuis!

Van Der Garde Warenhuis is gevestigd is het Betuwse dorp Opheusden, aan de Dalwagenseweg 17. Het warenhuis bestaat al sinds 1945 en heeft zich ontpopt tot één van de grootste en bekendste warenhuizen van de (Neder-) Betuwe. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteitsartikelen, waar jij lang plezier van zult beleven. Ons team bestaat uit stuk voor stuk enthousiaste en vriendelijke medewerkers die altijd voor jou klaar staan wanneer je vragen hebt. Wij hebben heel veel uit voorraad leverbaar, dus als je iets wilt hebben wat niet in de winkel ligt kunnen wij dit voor jou na bestellen. Daarnaast hebben wij onze eigen inpak-service bij de kassa, waar wij jouw cadeau netjes inpakken.

 
Openingstijden
Maandag: 08:30 tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:30 tot 18:00 uur
Woensdag: 08:30 tot 18:00 uur
Donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 21:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 17:00 uur
Zondag: Gesloten